Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Més de 500 autocars sortiran de diferents punts de Catalunya per dirigir-se a Madrid

L'ANC triplica les inscripcions a la manifestació de la Diada i arriba a les 180.000

L'entitat afirma que s'han venut 205.000 samarretes i que ja hi ha programats 700 autobusos

Més de 500 autocars sortiran de diferents punts de Catalunya per dirigir-se a Madrid
L'ANC afirma que es tripliquen les inscripcions per la Diada | CatalunyaDiari.cat

 

La xifra d'inscrits a la manifestació de la Diada de l'Onze de setembre impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha triplicat la darrera setmana i ja suma 180.000 persones. Segons ha fet públic l'entitat, a data d'aquest dilluns, la marxa reivindicativa ja compta amb aquesta xifra d'inscrits, amb 700 autobusos programats per assistir-hi i 205.000 samarretes venudes.

Les xifres són especialment destacables, ja que fa tan sols una setmana les inscripcions es trobaven en 60.000 persones, moment en el qual l'ANC feia una crida a apuntar-se a la manifestació per garantir «l'èxit» de la concentració.

Paluzie reivindica la unilateralitat

Pocs dies abans d'una nova mobilització massiva, però aquest cop, amb els polítics apartats de les capçaleres i els discursos de la manifestació, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, defensava que renunciar a la unilateralitat vol dir renunciar a la independència i ha considerat que aquesta via no és contradictòria amb la voluntat d'ampliar la base, sempre que sigui sense «desdibuixar» el projecte.

Per a Paluzie, la millor resposta a la sentència és «tornar a posar la independència al centre» i que els independentistes es posin d'acord en determinats elements per aconseguir l'objectiu. «Tothom segueix sent retòricament independentista, però uns parlen que això només ho poden aconseguir de diàleg i d'altres de confrontació, sense concretar com».

També et pot interessar...