Andrea Levy evita reconèixer que el PP és l'última força a Catalunya

La diputada del PP ha protagonitzat una tensa entrevista al programa de Rac1 'Via Lliure'

Andrea Levy
Imatge d'arxiu d'Andrea Levy.   | Cedida

La vicepresidenta d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, va protagonitzar aquest dissabte, 3 de març, al matí, una tensa entrevista al programa de Rac1 'Via Lliure'. I és que la diputada del PP al Parlament ha mantingut una actitud molt agressiva quan el periodista Xavi Bundó li preguntava sobre el motiu pel qual el PP era l'última força política a Catalunya. 

Tot i que Bundó li va preguntar a Levy sobre diferents temes com qui hauria de ser president de la Generalitat o si veu viable Jordi Sánchez o Oriol Junqueras com a possibles presidents de Catalunya, la tensió ha començat després que el periodista li preguntes «què havia fet malament el PP per acabar com a última força del Parlament». 

  

Levy no admet que el PP és l'últim

Una afirmació sobre la qual Levy l'ha interromput dient que ho eren «juntament amb la CUP», i el periodista li ha recordat que havien tret menys vots que els cupaires. La dirigent popular ha assegurat que no era cert, però s'ha negat a explicar-ne els motius i ha acabat desviant la pregunta del presentador que li demanava que li expliqués per què no era certa la seva explicació. 

A partir d'aquí, ha començat l'estira-i-arronsa, on s'han viscut moments de tensió en antena amb Levy evitant admetre que la seva formació és l'última i amb l'amenaça de donar per acabada l'entrevista.

La tensió continua a Twitter

Posteriorment, i ja fora d'antena, la diputada del PP ha publicat unes paraules al seu compte de Twitter on ha carregat contra l'audiència de l'emissora, a la qual ha qualificat de mitjà independentista, dient que després de concedir entrevistes rep amenaces de tot tipus i insults, afegint que és aquesta la societat que han deixat els mitjans «independentistes». 
 

Unes paraules que a Albano-Dante Fachin no li han passat desapercebudes i ha recordat a la diputada que ell té el Twitter ple de «tabarnios» enviant-lo al seu país, Argentina, però li ha criticat que mai pensaria que aquests comentaris provenen del gruix de la societat espanyola, titllant-la d'irresponsable. 


 


Comentaris

envia el comentari