Andrea Levy a Mònica Terribas: «Fàstic és poc el que em fas»

La presentadora de 'El Matí de Catalunya Ràdio' va fer un desafortunat comentari sobre el nen assassinat a Níjar

Imatge del comentari de Mònica Terribas
Imatge del comentari de Mònica Terribas | El Matí de Catalunya Ràdio

La vicesecretària d’Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, ha carregat durament contra la presentadora de ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Mònica Terribas, després que aquesta assegurés durant el seu programa del passat dimarts, 13 de març, que «en un món interconnectat, els fabricants d’armes espanyols venen més armes a països on també moren criatures tan innocents i indefenses com Gabriel».

Levy es fa ressò de les paraules de Terribas

Andrea Levy s'ha fet ressò d’aquestes paraules de la periodista catalana i ha contestat a Terribas a través de Twitter dient-li que «el nivell de misèria moral als micròfons dels mitjans públics a Catalunya té noms propis com el d’aquesta senyora. Mònica Terribas va haver de vincular ahir Espanya com fos. Fàstic és poc el que em fas. No penso anar mai al teu programa» .

No obstant això, Levy no ha sigut l'única política que ha criticat les inoportunes paraules de la periodista de la ràdio pública catalana. Alfons López Tena, també ha carregat contra Terribas dient que «la ràdio pública del règim processista se supera cada dia».

El cas de Gabriel Cruz

I és que cal recordar que el cas de Gabriel Cruz ha commocionat a milers de persones, després de saber-se que va morir assassinat en mans de la parella del seu pare, Ana Julia Quezada, a qui aquest matí el jutge ha decretat presó incondicional. El menor de 8 anys desapareixia el passat 27 de febrer i, després de dotze dies de contínua recerca, el passat diumenge 11 de març, la Guàrdia Civil trobava el seu cos al maleter d'Ana Quezada. 


Comentaris

envia el comentari