Andrea Levy responsabilitza Torra de l'atac al cotxe del líder del PP català

La diputada popular ha mencionat incriminatòriament Torra en un tuit on compartia l'atac al cotxe d'Alejandro Fernández

La diputada popular ha mencionat incriminatòriament Torra en una piulada en què compartia la denúncia d'Alejandro Fernández
La diputada popular ha mencionat incriminatòriament Torra en una piulada en què compartia la denúncia d'Alejandro Fernández | Cedida

La tarda del passat dissabte 17 de novembre, Andrea Levy, diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, va responsabilitzar el president de la Generalitat, Quim Torra, de l'atac que el cotxe d'Alejandro Fernández havia rebut la matinada del mateix dissabte.

En un tuit incriminatori, Levy recordava les paraules del discurs de Torra el passat dia 1 d'octubre, en les quals reclamava als CDR que 'pressionin', al mateix temps que mencionava al president i compartia la denúncia del recentment escollit nou president del PP a Catalunya.

Cal destacar però, que no s'ha demostrat que l'independentisme estigui darrere de la destrossa del vehicle del dirigent popular i, a més a més, en el discurs de l'1 d'octubre d'aquest 2018, el President Torra demanava als CDR que pressionessin al Govern de la Generalitat, no a l'oposició ni a l'unionisme.

Atac al cotxe d'Alejandro Fernández

El passat dissabte al matí, el màxim dirigent del PP català va denunciar a través de les xarxes socials la destrossa del seu cotxe particular.

El vehicle, que es trobava al seu aparcament particular, va patir tota mena de pintades, ratllades i les rodes punxades; un fet que va denunciar als Mossos d'Esquadra i que va voler compartir a través de Twitter, amb fotografies i afirmant que li dolia la situació perquè els fets havien passat a casa seva amb la seva família. «Em dol per la meva família i perquè és la meva llar, però seguiré defensant la llibertat i les meves idees amb més determinació que mai», sentenciava Fernández.

A més a més, Fernández també agraïa als Mossos la seva atenció i el servei que els estan oferint davant la gravetat dels fets.


Comentaris

envia el comentari