YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les paraules d'Andreu Buenafuente sobre la sentència en directe

Segons el presentador, la política hauria de ser «un servei públic que ha d’atendre totes les sensibilitats»

Andreu Buenafuente ha iniciat el seu programa amb una reflexió sobre la situació política actual
Andreu Buenafuente ha iniciat el seu programa amb una reflexió sobre la situació política actual | CatalunyaDiari.cat

Andreu Buenafuente també ha parlat sobre el procés en presentar ‘Late Motiv’ aquest dilluns, «un dia obscur per aquest país». El còmic català s’ha posicionat en contra els polítics i ha donat la seva opinió «estrictament personal» respecte a la situació que s’està vivint des de fa anys a Catalunya, expressant que la política hauria de ser «un servei públic que ha d’atendre totes les sensibilitats».

S’han comès molts errors en els darrers anys

En aquest sentit, Buenafuente ha explicat que cal respectar totes les ideologies, «totes són totes», especifica: «Sembla que està de moda incrementar la bretxa que ens separa» i ha especificat que veu «més odi que diàleg» i que aquesta situació fa molt de temps que està sobre la taula i que realment «ningú vol recordar el fons de la qüestió», ja que «ven més l’incendi actual que el bosc brut i descuidat del qual es va partir».

Així, l’humorista, segons la seva opinió, ha destacat tots els errors que s’han anat cometent des del 2012 quan «centenars de milers de catalans demanaven un referèndum», però «no es va posar el tema amb franquesa sobre la taula» i «tothom va començar a cometre errors per totes parts». Concretament ha posat d’exemple la «repressió d’una votació simbòlica», la «instrumentalització de forma partidista del Parlament», l’«empresonament preventiu durant dos anys», entre altres i ha lamentat que «tot es va bloquejar i els jutges van substituir els polítics».

Buenafuente, a més, també creu que «ara la societat és pitjor que el 2012» perquè «no sabem solucionar els nostres problemes» i perquè «no importa la ideologia amb la qual combreguis, només importa solucionar els problemes». I ha destacat que hi ha moltes persones que estan preocupades per la situació actual: «Sóc un modest còmic català a Madrid que avui ha parlat amb molta gent preocupada i la majoria no eren independentistes» i ha explicat perquè creu que se senten així: «Els polítics, amb la seva inacció i els seus errors, ens estan empenyent a unes trinxeres en les quals no volem estar».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari