Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àngel Llàcer al plató de 'Aquellos Maravillosos Años'

Àngel Llàcer es mulla i parla sobre el conflicte català

Ha concedit una entrevista per parlar del seu nou musical 'La Jaula de las Locas'

Àngel Llàcer al plató de 'Aquellos Maravillosos Años'
Àngel Llàcer està triomfant amb el seu nou musical | GTRES

Àngel Llàcer, un dels artistes catalans més estimats i conegut entre moltes altres coses per formar part del jurat de  'Tu cara me suena'  ha parlat recentment, de forma indirecta, sobre la situació de Catalunya.

Actualment, Llàcer es troba  gaudint  al màxim de la seva  professió, tant a la televisió com als escenaris amb el seu nou musical 'La Jaula de las Locas', pel qual ha estat entrevistat recentment per al mitjà 'El Mundo'. Parlant sobre el  missatge  que transmet l'obra, el català ha apuntat: «Cadascú que trobi la reivindicació que vulgui. Jo no reivindicaré res. Et mostraré com soc. Si tu vols treure les teves conclusions les treus, i si no t'agrado, fas mitja volta i te'n vas».

Tot i que l'artista és molt gelós del seu pensament, preguntat sobre si convidaria algú com  Santiago Abascal a veure una obra com la que està representant ara, on es parla i es reivindica el col·lectiu LGTBI, expressa: «No sé si l'entendria. La veritat és que la política no m'interessa gens. Quan ja has vist dos debats de polítics, no mires més perquè sempre és el mateix. Mai resolen res ni arriben al fons de la qüestió. Al final, han pervertit tant la seva professió  que l'única cosa que volen és poder. Pensen en la seva carrera».

No acostuma a mullar-se en temes polítics però va deixar anar una exclusiva

Una resposta que no va ser l'única relacionada amb la política, sinó que Llàcer també va ser preguntat sobre el «conflicte català». El català decideix no mullar-se completament, però dona la seva opinió: «A vegades, involucren a la gent del carrer i altres vegades, no. Que cadascú pensi el que li doni la gana. No passa res per ser espanyolista o independentista o 'elefantista'» apunta.

«Potser és perquè encara existeix molta gent que va viure la Guerra Civil. No està molt lluny. Fins i tot hi ha aquest sentiment de la gent que va viure la postguerra i el franquisme. Hi ha hagut un dolor, una agressió i tu et defenses» assegura el barceloní. En aquest punt, va afirmar que «tothom hauria de votar», una qüestió que sembla va deixar a l'entrevistador atònit i el va obligar a preguntar-li: «En una consulta sobre la independència?».

«Clar. És com quan tens un dolor i vols saber què passa. Per què aquesta por de saber-lo? Hi ha molta gent que és així i no va al metge perquè no vol saber que el que té. Perquè és el mateix. No deixarem votar als catalans per a no saber què està passant. Quina por hi ha? No ho entenc» sentenciava el jutge de 'Tu cara me suena'.