Àngels Barceló: «No soc independentista, però no soc una fatxa»

La periodista catalana ha explicat que no està d'acord amb el procés català, i que TV3 ha canviat pel que fa a «l'objectivitat o la pluralitat»

Àngels Barceló ha confessat que no és ni independentista, ni tampoc d'extrema dreta
Àngels Barceló ha confessat que no és ni independentista, ni tampoc d'extrema dreta | cedida

La presentadora catalana Àngels Barceló ha decidit parlar obertament sobre les seves preferències polítiques aquest dijous a 'El Món a RAC 1'. «No soc independentista, però no soc una fatxa», així de clara ha estat la periodista catalana en una intervenció que no ha estat del tot sorprenen, ja que no és el primer cop que Barceló confessa no compartir la idea d'una Catalunya independent. 

Ha notat que TV3 «ha canviat una mica»

Barceló va començar la seva carrera a Catalunya Ràdio, i posteriorment va fer el salt a la televisió, presentant els informatius de TV3, i després els de Telecinco. I precisament sobre la televisió pública catalana ha confessat que ha notat un canvi. «TV3 ha canviat una mica pel que fa a l'objectivitat o la pluralitat», ha indicat Barceló.

La periodista ha aprofitat per explicar com es va presentar a les proves dels mitjans audiovisuals de la Generalitat sense saber escriure en català, només parlant, ja que s'havia educat en Castellà. «Vaig passar molts nervis. No sabia ben bé com fer-ho», ha acabat confessant. 

«Els catalans ens ho hem de fer mirar»

Anteriorment, la catalana ja va parlar clar sobre el que pensa sobre el procés català, insistint que la seva postura no era independentista. «No només no tenim una república sinó que anem pel camí de tenir menys autogovern», va assegurar el passat 8 d'octubre, uns dies després del primer aniversari del referèndum de l'1-O.

En aquest sentit, Àngels Barceló va lamentar que «amb el 155 no hem tingut gens d'autogovern», i va indicar que «els catalans ens ho hem de fer mirar». La coneguda presentadora va assenyalar que sempre s'ha sentit ben tractada a Madrid, i que no va patir cap mena de greuge per ser catalana, sinó «còmode, benvinguda, acollida...». Amb tot, Barceló també va confessar que li agradaria «deixar de parlar de Catalunya», i que s'ha trobat casos de gent que ja no escolta la SER, on treballa actualment, pel conflicte català.


Comentaris

envia el comentari