Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Àngels Barceló contra Maragall: «La jugada de Valls és intel·ligent»

La periodista ha posat sobre la taula les dues opcions de l’actual alcaldessa: repetir en el seu càrrec o tornar-se una crossa de l’independentisme

Àngels Barceló, favorable a què Colau sigui alcaldessa amb el suport de Collboni i Valls  | CatalunyaDiari

 

Després dels renyits resultats a l'ajuntament de Barcelona, ara han començat les contes per veure quins pactes es podrien fer i quins no i per tant, qui acabarà sent alcalde de la ciutat comtal. En aquest sentit, els grans mitjans de comunicació han començat a fer les seves apostes, tal com explica 'En Blau'. Mentre que en un principi, per vots, Ernest Maragall hauria d'acabar governant la ciutat, un pacte entre els altres partits podria provocar un escenari ben diferent.

La periodista catalana Àngels Barceló, de la Cadena SER, ha donat la seva pròpia opinió sobre que hauria de passar a la capital catalana: «La jugada de Valls és intel·ligent  (...) Obliga a Colau a deixar de posar-se de perfil amb els independentistes i deixa en evidència a Albert Rivera per la seva tebiesa amb la ultradreta de VOX. Cop d'efecte de Valls a Barcelona».

Barceló ha assegurat que aquesta acció posa a Colau en un dilema: «Inclinar-se cap al sector del seu partit no independentista o convertir-se en crossa de l’independentisme i col·laborar per convertir Barcelona en la capital del procés, com ja ha deixat clar que farà Maragall». D’aquesta manera, Barceló ha insinuat que Colau té dos camins a seguir: convertir-se en alcaldessa o en crossa per l’independentisme.

Manuel Valls, disposat a investir Ada Colau alcaldessa de Barcelona

El cap de llista de Barcelona pel Canvi-Cs, Manuel Valls, ha obert la porta aquest dimecres a donar el seu suport a una investidura d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona, per evitar d'aquesta manera la d'Ernest Maragall. El candidat de Ciutadans ha assenyalat que en moltes ocasions, la política consisteix a escollir «l'opció menys dolenta».

Manuel Valls
Manuel Valls ha canviat la seva posició respecte a Colau | CatalunyaDiari.cat

 

Valls ha triat aquesta opció perquè es nega a deixar l'Ajuntament barceloní «en mans de l'independentisme» i ha advertit que ho farà tot per evitar que «la ciutat tingui un alcalde independentista». En aquesta línia ha dit durant la roda de premsa que «la prioritat és evitar que Barcelona sigui la palanca de l'independentisme i la capital d'una república imaginaria» i ha afegit que no entrarà en cap negociació d'acords, sinó de principis.

També et pot interessar...