Anna Gabriel no troba feina a Suïssa i travessa una situació econòmica «delicada»

L'exlíder de la CUP va fugir a Suïssa el passat 18 de febrer, eludint la citació de Pablo Llarena
Anna Gabriel, a Suïssa | CatalunyaDiari.cat

 

Passen els dies i continua el periple europeu d'Anna Gabriel. Després que el passat 18 de febrer, l'excap de files de la CUP optés per fer les maletes i marxar a Suïssa —eludint la citació del jutge instructor de la causa contra l'1-O, Pablo Llarena—, el nom d'Anna Gabriel ha anat esmunyint-se de la primera plana informativa. 

 

L'entrada a presó de Rull, Bassa, Turull, Forcadell i Romeva, l'exili fugaç de Marta Rovira i la decisió de la justícia alemanya d'absoldre Carles Puigdemont —fins aleshores a la presó germànica de Neümunster—, han fet que el sobiranisme català posés el focus lluny de la figura d'Anna Gabriel. 

  

 

 

Anna Gabriel hauria demanat ajudes econòmiques 

És el que relata 'El Confidencial'. L'exlíder de la CUP hauria demanat ajuda econòmica al seu propi partit, després de no poder afrontar les darreres despeses a Suïssa. En aquest context, doncs, el mitjà citat explica que Gabriel no hauria aconseguit una plaça com a professora al seu 'nou' país i la seva situació econòmica seria molt delicada. 

 

«Està desesperada», relata una font propera a la informació mentre al·lega que «comptava a poder treballar però no ha pogut fer-ho». «No li han ofert cap feina a la universitat, tot i que ho havia demanat. Per això, es troba en una situació econòmica certament delicada», ha relatat. 
 

L'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel | Cedida

 

El clam d'Anna Gabriel apel·lant a la solidaritat 

La CUP ha organitzat per als dies 4 i 5 de maig altre concert solidari a Sallent, al Bages, per seguir recaptant fons. En l'acte, que servirà íntegrament per ajudar l'expolítica de la CUP i que s'anomenarà Comitè de Solidaritat amb Anna Gabriel, hi  participaran fins a 14 grups que actuaran de franc. 

 

 

Les entrades, en aquesta ocasió, tindran un cost de 25 euros, tot i que es poden arribar a pagar 30 euros per la totalitat de l'abonament solidari. Les entrades anticipades, però, tindran un cost d'entre 15 i 20 euros