Anna Gabriel viu «per sobre de les seves possibilitats» a Ginebra, segons Ignasi Guardans

L’exdiputat de Convergència i Unió i advocat, Ignasi Guardans, explica que «he parlat amb els meus amics de Ginebra» i l'han posat al dia sobre la situació de Gabriel

Anna Gabriel, a Suïssa
Anna Gabriel, a Suïssa | CatalunyaDiari.cat

Anna Gabriel continua el seu periple a Suïssa. L’excap de files de la CUP va fer les maletes el passat 18 de febrer fent cas omís a la citació del jutge instructor de la causa contra l'1-O, Pablo Llarena i es va traslladar a Ginebra.

La seva situació, segons 'El Confidencial', és «desesperada». Ara, però, la situació de Gabriel a l’estranger hauria fet un gir de 180 graus. Ja que segons l’exdiputat de Convergència i Unió i advocat, Ignasi Guardans, l’estat actual de Gabriel a la capital suïssa és força «estrany», perquè viu en una zona que està «per sobre de les seves possibilitats».

Viu en una zona que està «per sobre de les seves possibilitats»

El dia a dia a Suïssa és força més car que a Catalunya. En aquest context, doncs, Anna Gabriel hauria accedit a un habitatge situada en una de les zones més cèntriques de Ginebra, tot i que encara no hauria trobat feina i viuria dels ajuts econòmics.

En aquest context, l’exdiputat de Convergència i Unió i advocat, Ignasi Guardans, ha parlat a ‘EsDiario’. «Pel que tinc entès la zona on viu la senyora Gabriel li ha de costar fins i tot més que la mitjana», revela mentre explica: «Un apartament a Ginebra d’uns 80 metres quadrats es pot trobar per uns 5.000 euros al mes. Depèn d'on pot arribar, fins i tot, als 10.000 euros al mes».

Guardans, segons el mitjà citat, parla en propietat. Va viure a Ginebra durant anys i per això explica que «els meus amics de Ginebra» li han explicat que Anna Gabriel viu «en un dels carrers més exclusius de la ciutat...».

Anna Gabriel, a l'exterior del Parlament de Catalunya
Anna Gabriel, a l'exterior del Parlament de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

 

 

Anna Gabriel hauria demanat ajudes econòmiques 

És el que relata 'El Confidencial'. L'exlíder de la CUP hauria demanat ajuda econòmica al seu propi partit, després de no poder afrontar les darreres despeses a Suïssa. En aquest context, doncs, el mitjà citat explica que Gabriel no hauria aconseguit una plaça com a professora al seu 'nou' país i la seva situació econòmica seria molt delicada. 

Imatge d'arxiu d'Ignasi Guardans.
Imatge d'arxiu d'Ignasi Guardans. | CatalunyaDiari.cat

 

«Està desesperada», relata una font propera a la informació mentre al·lega que «comptava a poder treballar però no ha pogut fer-ho». «No li han ofert cap feina a la universitat, tot i que ho havia demanat. Per això, es troba en una situació econòmica certament delicada», ha relatat. 


Comentaris

envia el comentari