rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Anna Gabriel, des de Suïssa: «Corren temps estranys i són moments de canvis»

L'exdiputada de la CUP va marxar ahir a Ginebra per preparar la seva defensa
Anna Gabriel, en un acte públic de la CUP | CatalunyaDiari.cat

 

Moments de canvis i sotracs per a la política catalana. El ‘procés’ ha esmicolat part de les esperances independentistes de Catalunya i l’acció judicial espanyola carrega amb força contra algunes de les cares visibles del conflicte polític català.

 

En aquest sentit —i potser prevenint unes presumptes represàlies contra la seva persona— l'exdiputada i actual militant de la CUP Anna Gabriel es va desplaçar ahir a la ciutat de Ginebra durant «les darreres setmanes» per tal de poder preparar l'estratègia de defensa i contribuir a donar «dimensió internacional» a la causa.

 

Gabriel, a més, ha fet arribar aquest missatge de veu a la militància d'Endavant en la clausura de l'assemblea nacional de la formació que s'ha celebrat aquest diumenge a Reus.

«Són moments de canvis»

Ha estat primera declaració de l’expolítica després de la seva ‘fugida’ a l’estranger. Aquesta, de fet, ha optat també per denunciar «la persecució política de l'independentisme pren noves formes i abasta nous espais».

 

Gabriel, qui ha fet una crida a no oblidar cap de les persones represaliades, ha prosseguit el seu discurs dient que «corren temps estranys», i com a conseqüència directa són també «moments de canvis».

 

«Les veritables transformacions», però, sempre han sorgit d’aquest tipus de moments excepcionals.  Aquesta, a més, ha instat a la militància d’Endavant —col·lisió actual d’Anna Gabriel— a perseverar «de forma tossuda» per contribuir amb «la construcció d’una nova articulació política del país».

 

Imatge d'arxiu d'Anna Gabriel | CatalunyaDiari.cat

 

Insta a la «resistència»

Gabriel, finalment, ha explicat: «La resistència que ens converteixin en persones que no volem ser. Ens han parit filles del bàndol dels vençuts i la construcció d'un país que faci dignes les persones és lluitar contra el bàndol dels vencedors».

 

Anna Gabriel, de fet, és considerada una de les peces angulars del «comitè estratègic» de l’1-O, tal com s’especifica al document ‘Enfocats’ aportat al jutge del Tribunal Suprem per la Guàrdia Civil.  

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris