rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anna Simó considera «impossible» la independència unilateral

La representant de la Mesa considera imprescindible «dialogar» amb el govern espanyol i amb la Unió Europea
Anna Simó considera «impossible» la independència unilateral | EFE

 

Anna Simó, secretària de la mesa del Parlament, investigada pel Tribunal Suprem per delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics, ha explicat en una entrevista a 'Nació Digital' que la via unilateral és "impossible" aquesta legislatura i la pròxima.

Simó ho va dir al jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que instrueix el seu cas, així com el de quatre membres més de la mesa i el de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Rememorant aquella resposta, Simó afirma que va dir al jutge que creia que «la pròxima legislatura la via unilateral és impossible».

 

Després, afegeix que, a parer seu, també ho és «aquesta legislatura», opinant que és «evident» que això és així «sense el concert» o «el diàleg». La representant del Parlament recorda que va dir al tribunal que «fins a l'últim moment» el Govern havia intentat «dialogar» amb el govern espanyol.
 

Finalment, retrocedint a la temàtica de la independència, Simó va afegir que només s'obtindrà «dialogant amb el govern espanyol i amb la Unió Europea», sentenciant que, en cas contrari, Catalunya no serà «un bolet al món».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris