Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'Ajuntament de Sabadell.

Investiguen la contractació a dit d'una regidora de la CUP a Sabadell

L'oficina demana informació a l'Ajuntament sobre els càrrecs desenvolupats per Nani Valero al consistori

L'Ajuntament de Sabadell.
Una imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Sabadell. | Ajuntament de Sabadell

L'Oficina Antifrau està investigant si  la regidora de la Crida per Sabadell, Nani Valero, va ser contractada a dit l'any 2016 per l'anterior govern municipal  com a tècnica en cap del negociat de Diversitat i Interculturalitat, segons han avançat diversos mitjans. Les indagacions es van iniciar després que CCOO portés el cas a Antifrau.

L'oficina investiga si la contractació es va fer sense concurs públic per part de l'ex tinent d'alcalde Albert Boada, de la mateixa formació que Valero. Antifrau ha requerit a l'Ajuntament de Sabadell informació i documentació sobre tots els càrrecs desenvolupats per Valero al consistori, segons fonts municipals.

La Crida per Sabadell i ERC van governar Sabadell en el mandat anterior

Nani Valero és regidora de la Crida per Sabadell des de les eleccions municipals del passat mes de maig per la Crida per Sabadell. La formació va governar la cocapital vallesana amb ERC en el mandat anterior, entre 2015 i el 2019. De fet, el seu cap de files,  Maties Serracant, va ser l'alcalde de la ciutat entre 2017 i 2019 després de prendre el relleu al líder republicà, Juli Fernàndez.

Després dels comicis del maig passat, però, el PSC va recuperar l'alcaldia amb Marta Farrés al capdavant. Els deu regidors socialistes van signar un pacte de govern amb l'única edil de Podem, tot i que governen en minoria. Resten a l'oposició sabadellenca ERC (7 regidors), la Crida per Sabadell (3), Ciutadans (3) i Junts per Sabadell (3).

També et pot interessar...