Un apoderat de Ciutadans i un d'ERC protagonitzen el primer enfrontament durant el 21-D a Terrassa

Segons diversos testimonis el partidari d'Arrimadas ha exigit a l'altre: «Parla'm en espanyol»
Imatge de les cues per votar a l'escola Lanaspa, on s'ha produït l'enfrontament. | Cedida

 

L'escola Lanaspa de Terrassa ha estat la protagonista del primer enfrontament de la jornada electoral del 21-D. Segons ha avançat 'MónTerrassa', un apoderat de Ciutadans s'ha enfrontat verbalment a un d'ERC. També asseguren que el mateix home ha tingut problemes amb els representants de Junts per Catalunya i amb els presidents d'algunes meses.

 

Segons les primeres informacions, l'apoderat seria l'encarregat de controlar la sortida i entrada de gent per la porta principal. A més, controla si els votants porten algun element de color groc, en símbol de rebuig pels empresonaments dels Jordis. El primer aldarull s'ha produït quan un votant ha volgut entrar amb un llaç groc i aquest li ha tret, assegurant que no podia votar portant aquell símbol i que sinó se'n desfeia impugnaria els resultats de la mesa electoral.

A més, a primera hora s'ha quedat que els apoderats de Junts per Catalunya parlaven massa amb la gent. En un moment concret, ha instat a un representant d'ERC a parlar-li en castellà. Concretament ha dit: «Parla'm en espanyol». A més, algunes persones presents asseguren que l'home buscava que hi hagués un enfrontament mentre cridava: «No em pequis, no em peguis».

Un col·legi electoral amb majoria independentista

Cal recordar que l'Escola Lanaspa on han tingut lloc els fets ha estat sempre un centre de votació de majoria independentista. És més, alà han votat avui alguns candidats com Josep Rull, de Junts per Catalunya o Carme Labòria, d'Esquerra Republicana. Tot i els aldarulls per portar peces de color groc, aquests dos polítics han pogut dipositar el seu vot lluint mostres de solidaritat amb els companys empresonats. Les cues al centre de votació es fan cada vegada més llargues.

 

Imatge del candidat de Junts per Caalunya, Josep Rull, votant a l'escola Lanaspa. | Cedida

 

Imatge de la regidora de Terrassa d'Esquerra Republicana, Carme Labòria votant a l'escola Lanaspa. | Cedida

 

Comentaris