YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Arcadi Espada titlla despectivament de «mariconàs» Rufián a 'El Mundo'

L'Observatori contra l'Homofòbia ha denunciat al Govern el text del periodista

El periodista Arcadi Espada a 'La Sexta Noche'
El periodista Arcadi Espada a 'La Sexta Noche' | La Sexta

El periodista Arcadi Espada ha generat una gran polèmica en publicar, en un article a 'El Mundo', una expressió poc apropiada contra el polític Gabriel Rufián. «A Rufián se li ha de contestar en seu parlamentària dient-li: La polla, mariconàs, com prefereixes menjar-me-la: de cop o per temps?», ha estat el text.

Unes paraules que han sigut molt criticades, fins i tot l'Observatori contra l'Homofòbia ho ha denunciat, i que ha escrit en un article en el qual parlava sobre la compareixença d'Aznar a la comissió d'investigació del Congrés pel presumpte finançament il·legal del PP.

Imatge de Gabriel Rufián amb la samarreta de José Couso
Les paraules del periodista anaven dirigides a Gabriel Rufián | GTRES

 

L'Observatori contra l'Homofòbia ho denuncia

Sens dubte, el que ha generat la polèmica en el text ha estat la utilització de la paraula «mariconàs» com un insult. És per aquest motiu que l'Observatori contra l'Homofòbia ha comunicat a través del seu compte de Twitter el seu rebuig contra les paraules escrites per Arcadi.

A més, han deixat ben clar que el succés ja ha estat denunciat davant el govern per part seva a «l'empara de la llei contra la LGTBIfòbia». Des de l'associació també han exigit que es retiri l'article i que tant Arcadi com el diari demanin disculpes pel succeït.

Arcadi Espada parla d'Aznar i Rufián

Aquesta polèmica frase està escrita per Arcadi, com ja hem dit, en un text en el qual, en un principi parlava de l'exdirigent del PP, Aznar. El periodista explica que, des de la seva opinió, el polític no va ser prou dur amb el portaveu d'ERC al Congrés i és en aquest moment quan escriu la referència despectiva.

Tot i que aquestes han estat les paraules més comentades, cal dir que Espada encara ha escrit altres frases també prou ofensives. «S'hauria d'haver negat a respondre al 'gamberret' fins que aprengui a no menjar-se els mocs en públic». Totes aquestes paraules les utilitza, a més, per fer una crítica a la premsa per, segons diu, fer una «delirant equiparació» de tots dos polítics.


Comentaris

envia el comentari