URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

ÚLTIMA HORA

🔴 Els Mossos carreguen per desallotjar la C-65 al Gironès

Karlos Arguiñano: «Els del PP són una colla lladres»

El cuiner de Zarautz ha anat més enllà i també ha criticat Casado: «Algú que treu un excel·lent sense examinar-se no em pot ensenyar res»
Karlos Arguiñano ha carregat amb duresa contra el PP | CatalunyaDiari.cat

 

Karlos Arguiñano ha sortit de la cuina per ser d’allò més contundent amb el PP. El cuiner de Zarautz ha carregat amb duresa contra la política popular i ha optat per desqualificar-los en assegurar que «són una colla de lladres». Més enllà de la crítica inicial, el xef també ha posat en entredit la reputació de Pablo Casado en etzibar: «Algú que treu un excel·lent sense examinar-se no em pot ensenyar res».

 

I del foc a les brases perquè, al fil de la seva duríssima crítica, ha sentenciat: «Els del PP són un munt de lladres. Després surt un magrebí de 14 anys que roba una bici i aleshores tothom ho té clar: ‘Al lladre, al lladre’. Els lladres són uns altres, aquest és només un pobre desgraciat que acaba de baixar d’un camió. El lladre és a qui adores i que menja pernil de qualitat».

 

«Pablo Casado no m’ensenya res»

En una entrevista concedida al ‘Huffington Post’, Arguiñano n’ha tingut avui per a tothom. «Aquests m’han d’ensenyar el futur?», s’ha preguntat el cuiner en una clara al·lusió a Arguiñano, mentre replicava: «A mi m’han de marcar el pas? Jo els porto anys d’avantatge».

 

Pablo Casado, molt criticat per Arguiñano | CatalunyaDiari.cat

 

D’altra banda, en ser preguntat per les opinions polítiques que profereix al seu programa de cuina, el mateix Arguiñano explica que mai ningú li ha dit res al respecte. «A 'Antena 3' mai ningú m’ha cridat l’atenció per les meves opinions», ha dit.

 

Arguiñano revela que el seu pare era franquista

I ho fa a través d’una sorprenent i emotiva revelació. El xef, que reconeix que «tot i que el meu pare era franquista, jo vaig sortir roig cridaner», relata: «Vaig començar a explicar aquesta història perquè he estat en Mauthausen aquest any. Estava per la zona i vaig dir 'hòstia, aniré a veure això'. Em va impressionar tant que vaig recordar que el meu pare havia recolzat als creadors de Mauthausen i Auschwitz. Em van saltar les llàgrimes...».

Comentaris