YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Arran es defensa de les acusacions d'usurpació i robatori a l'Acampada Universitat

El perfil de twitter @AlertaAntifaBCN havia denunciat que tant les JERC com l'EI havien volgut monopolitzar de manera partidista el moviment

Manifestants acampats a plaça Universitat
Arran es defensa de les acusacions d'usurpació i robatori a l'Acampada Universitat | ACN

L'agrupació de l'Esquerra Independentista Arran, ha emès un comunicat per desmentir les acusacions que havien transcendit a les xarxes socials, per les quals se'ls acusava de voler monopolitzar el moviment de l'autodenominada generació 14-O, organitzadora de l'acampada en protesta de la sentència del procés instal·lada a la plaça Universitat de Barcelona.

Juntament amb les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, el perfil de Twitter @AlertaAntifaBCN els havia acusat aquesta passada nit de manca de transparència i de voler desconvocar l'acampada seguint les directrius dels partits polítics dels quals formen part. A més, el col·lectiu antifeixista els acusava d'haver-se apoderat dels diners de la caixa de solidaritat i dels perfils a les xarxes que representen el moviment 14-O.

«Arran no ha robat ni ha usurpat l'espai»

Davant l'onada d'acusacions i retrets que estaven rebent a les xarxes, Arran ha fet valdre l'Acampada Universitat com «un espai col·lectiu, autogestionat i assembleari que ha permès continuar la Revolta Popular iniciada fa unes setmanes. Un punt neuràlgic mobilitzador en defensa de l'amnistia, l'autodeterminació i un futur digne».

Endemés, ha asseverat contundentment que ni ells ni cap altra organització política han usurpat l'espai ni han robat els diners de la caixa de resistència, i han insistit en el fet que són «una organització juvenil que es finança de manera autogestionada», de manera que aquestes acusacions són contràries als seus principis motiu pel qual mai no prendrien els diners d'un espai col·lectiu i transformador, que els volia destinar a causes antirepressives.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari