Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas durant un acte de campanya en un bar restaurant de Bellvitge el 3 de novembre del 2019

Arrimadas esclata de nou contra Pedro Sánchez: «Vol donar privilegis als nacionalistes»

Ho ha dit aquest diumenge en un acte del partit a Màlaga

La portaveu de Ciudadanos al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de voler «donar privilegis als govern nacionalistes» en referència a ERC, JxCat i Bildu. Ho ha dit aquest diumenge en un acte del partit a Màlaga, a Andalusia, en què ha retret al PSOE que «es posa sempre al cantó equivocat». 

«No vol fer acords constitucionalistes però sí que fa acords amb Podem i els separatistes; no vol protegir la Guàrdia Civil a Navarra, però pacta pressupostos amb EH Bildu; no vol rebre Guaidó però està desitjant reunir-se amb Torra», ha recordat la successora d'Albert Rivera al capdavant de les files taronges a la cambra espanyola, que ha aprofitat per assegurar que Quim Torra «és un senyor condemnat, inhabilitat i ja no és diputat ni president de la Generalitat».

«No podem esperar polítiques sensates ni que tractin bé els governs lleials»

Arrimadas ha advertit de la possibilitat que l'executiu espanyol «bloquegi el sistema de finançament» a les autonomies «liberals», és a dir, a les que governen el PP o Cs, amb o sense Vox. «No podem esperar polítiques sensates ni que tractin bé els governs lleials», ha lamentat, per la qual cosa ha erigit el seu partit com a «l'oposició que doni una alternativa moderada i sensata» al govern de Sánchez.

 

També pots llegir...