Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas, en una roda de premsa la tardor de 2019.

Arrimadas, sobre Rivera: «És un home valent i d'Estat»

La líder de C's lamenta que el president digui que «no hi ha pla B» però no busqui «consens» per a un pla A

Inés Arrimadas, en una roda de premsa la tardor de 2019.
Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, ha estat aquest diumenge a la V Assemblea del partit, celebrada de manera telemàtica. | Europa Press

La presidenta de C's, Inés Arrimadas, ha afirmat que el partit aprendrà dels seus «encerts i errors», i ha reivindicat l'esperit «de centre, reformista, modern, moderat i de progrés» de la formació taronja. Durant la cloenda de la V Assemblea telemàtica, Arrimadas s'ha mostrat convençuda que la «nova etapa» de C's demostrarà que és un partit «de govern i consolidat».

«Rivera, un home valent i d'estat», segons Arrimadas 

Ha agraït la tasca feta per l'ex líder, Albert Rivera, de qui també ha dit que «amb els seus encerts i errors» ha demostrat ser «un home valent i un home d'estat». Per altra banda, Arrimadas ha avisat el president espanyol, Pedro Sánchez, que se li acaben les oportunitats de demostrar que busca consens amb l'oposició, en referència amb la gestió de la crisi sanitària.

Arrimadas ha reiterat que «ningú» no ha pagat tant els errors comesos com ho ha fet C's, ja sigui a les urnes o amb les dimissions de la direcció anterior. La  líder del partit  ha constatat així que el camí «no és fàcil», però que la nova etapa també oferirà oportunitats a la formació taronja.

Retrets al president del govern espanyol, Pedro Sánchez

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que hagi demanat suport a les formacions de l'oposició durant la roda de premsa que ha fet aquest dissabte. En un missatge a Twitter, Arrimadas  ha lamentat que Sánchez no hagi fet cap trucada telefònica a la formació taronja durant 16 dies.

«Per exigir  responsabilitat  primer s'ha de practicar-la», ha advertit. A més, en referència a les declaracions del cap de l'executiu, que ha demanat una nova pròrroga de l'estat d'alarma perquè que «no hi ha pla B», la líder de  C's  ha assegurat que el que hauria de fer és «buscar el consens per acordar un veritable pla A».