Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas, en arxiu

Arrimadas anuncia que agafarà la baixa de maternitat «unes setmanes» quan sigui mare

La líder de Cs defensa el seu equip al Congrés i assegura que «no hi haurà cap buit de poder»

Inés Arrimadas, en arxiu
Inés Arrimadas decideix optar a presidir C's | Catalunya Diari

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha revelat aquest dilluns que agafarà  «unes setmanes» de baixa de maternitat quan tingui la criatura. «Sí que agafaré aquest permís de maternitat. No he decidit exactament quantes setmanes però unes sí», ha dit durant una roda de premsa telemàtica.

La seva baixa no afectarà C'sa

Arrimadas ha garantit que la seva absència «no suposarà cap tipus de problema» perquè Cs té «un equip perfectament preparat amb unes directrius marcades».

«No hi haurà cap buit de poder», ha assegurat, i ha defensat l'equip del partit al Congrés liderats pel portaveu, Edmundo Bal, i el secretari general del grup parlamentari, José María Espejo-Saavedra.

Arrimadas demana l'ús obligatori de mascaretes a Sánchez

La presidenta de Ciutadans ha reclamat avui dilluns, 11 de maig, al govern espanyol que faci «més obligatori» l'ús de mascaretes per tal de facilitar un desconfinament  segur de la població.

En una roda de premsa telemàtica, ha lamentat que hi hagi gent que no en porti en espais tancats com supermercats  i bancs  i ha demanat que s'estengui a més indrets l'actual obligatorietat de dur mascareta  al transport públic. «Així es permetria una reactivació de l'economia més sòlida», ha assegurat.