rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Inés Arrimadas confessa que va aprendre català amb l’himne del Barça

La líder de Ciutadans també ha revelat que ‘Boig per tu’ és una de les seves cançons preferides
Inés Arrimadas, durant la campanya pel 21-D | CatalunyaDiari.cat

 

Inés Arrimadas va visitar el passat dissabte la Festa del Renaixement de Tortosa acompanyada de regidors del partit a Tarragona i diputats de la demarcació al Parlament. La líder de Ciutadans va passejar pels carrers de la ciutat, on la seva presència no va despertar l'interès dels tortosins. Posteriorment, va concedir una entrevista al Canal Terres de l'Ebre, on va mostrar el seu vessant més personal i va deixar alguns detalls curiosos sobre la seva vida.

 

Precisament un d'aquests va ser la forma en què va aprendre a parlar català. «A mi sempre m'ha agradat la sonoritat del català i a Jerez anava a escola amb les filles d'un jugador del Xerez, Jordi Fabregat, fa més de 20 anys. Parlava amb les seves filles en català a casa i em va ensenyar l'himne del Barça», explica.

 

'Boig per tu', la seva cançó preferida

Una altra de les confessions que va fer va ser al final de l'entrevista, quan va començar a sonar la cançó 'Boig per tu'.«La van posar al nostre casament, una de les nostres cançons preferides. Shakira ha fet una versió i ha fet que arribi a molta més gent però m'agrada més la de Sau».

 

Inés Arrimadas en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Les diferències ideològiques amb el seu marit

Arrimadas no va tenir problemes a l'hora de parlar sobre el seu matrimoni amb Xavier Cima, exdiputat per CDC i independentista declarat. «Sempre aprens dels que no pensen com tu, no tinc problema de tenir amics o el marit que no pensi exactament com jo. Si ens centrem en el que ens uneix, compartim moltes coses», reivindica.

 

En aquest sentit, recorda el dia del seu casament: «Va venir el meu marit des de Ripoll i molta gent de Jerez, els dos mons que es van unir». Això sí, deixa clar que prefereix no parlar sobre els pensaments polítics de Xavier Cima: «Normalment no parlo de les idees del meu marit però ell estava en un partit polític i com tanta gent ja no està en aquest partit», ha sentenciat la líder de Ciutadans.

Comentaris