Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas

Arrimadas alerta Valls: No accepten lliçons de defensa de constitucionalisme

La portaveu de C's al Congrés ha definit Ada Colau com «una de les persones més sectàries i populistes del país», i ha assegurat que nomenar-la alcaldessa és tant dolent com posar Maragall al capdavant del consistori

Inés Arrimadas
Arrimadas alerta Valls: No accepten lliçons de defensa de constitucionalisme | CatalunyaDiari.cat

 

La portaveu de C's al Congrés, Inés Arrimadas, ha replicat a l'ex primer ministre francès Manuel Valls que no accepten lliçons de defensa de constitucionalisme. «Ens hem partit la cara a Catalunya. Hem patit amenaces de mort i agressions», ha afegit Arrimadas en una atenció als mitjans de comunicació des de Navarra.

D'aquesta manera, ha respost a Valls, que ha carregat durament contra C's després de la seva ruptura a l'Ajuntament de Barcelona. Arrimadas s'ha referit a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com «una de les persones més sectàries i populistes» d'Espanya i  ha defensat que situar Colau com a alcaldessa és «tant mala idea» com posar el regidor d'ERC Ernest Maragall al capdavant del consistori.

Arrimadas s'empara en el llaç groc de l'Ajuntament

Arrimadas ha afirmat que Valls ha fet una roda de premsa per criticar «feroçment» C's i dir que Colau «no és tant dolenta». En aquest context, ha recordat a l'ex primer ministre francès que C's té un grup municipal de tres regidors, més dels dos amb què s'ha quedat Valls, després que l'exalcalde de l'Hospitalet i exministre, Celestino Corbacho, hagi decidit anar al grup de C's.

Segons Arrimadas, Colau ha donat la raó a C's en decidir penjat el llaç groc a la façana de l'Ajuntament només 48 hores després de prendre possessió del càrrec.

Valls parlarà «en el moment oportú»

Valls
Valls diu que es manifestarà «en el moment oportú» | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva part, Valls ha agraït a través d'un comunicat el suport rebut de tots els votants que van dipositar la confiança en la plataforma que va encapçalar, quelcom que qualifica de «decisiu per frustrar l'accés de l'independentisme» a l'alcaldia de Barcelona.

En l'escrit, Valls exposa que «està avaluant la situació política creada després de l'anunci de ruptura de la coalició electoral» i que es manifestarà sobre aquesta qüestió «en el moment oportú» després d'analitzar amb el seu equip el nou escenari que s'obre per al grup municipal de Barcelona pel Canvi.

També et pot interessar...