Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas adverteix a ERC i PNV sobre la reforma electoral que C's vol impulsar

Inés Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés

La portaveu al Senat, mentrestant, serà la també política catalana Lorena Roldán

Inés Arrimadas adverteix a ERC i PNV sobre la reforma electoral que C's vol impulsar
Inés Arrimadas serà la nova portaveu de C's al Congrés   | Cedida

 

Inés Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, tal com ha fet oficial avui el mateix partit. La gaditana, així mateix, assoleix el seu nou càrrec substituint Juan Carlos Girauta. Ho ha anunciat en roda de premsa a la seu d'Alcalá i ha concretat també que la portaveu del Senat continuarà sent Lorena Roldán

«Liderarem l'oposició al govern de Pedro Sánchez, que vol governar amb Podem i els independentistes», ha afirmat Arrimadas. No ha volgut pronunciar-se sobre possibles pactes en ajuntamentso comunitats  autònomes perquè ha explicat que els pactes de governabilitat els negociarà un comitè específic que tindrà la primera reunió aquest dimarts.

«Ciutadans creix»

Arrimadas ha defensat que Ciutadans creix comparant els resultats amb les anteriors municipals, autonòmiques i europees i ha dit que hi ha qui no reconeix el seu creixement perquè «han comprat el marc mental dels nacionalistes». Ha explicat que a Catalunya han passat de 176 a 238 regidors. «Ciutadans creix, és l'únic partit que cada vegada que s'obren les urnes creix», ha defensat.

  

  

Pel que fa als resultats de l'Ajuntament de Barcelona, Arrimadas ha dit que la victòria d'ERC a Barcelona «no és bona notícia  a exposat que el PSOE «venia la moto que si cedies baixaven a les urnes i no és veritat»

 

També et pot interessar...