rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Arrimadas considera que l'1-O va ser un «fracàs de gestió del govern espanyol»

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat ho va explicar clarament al cara a cara de 'Salvados' aquest diumenge
Imatge d'inés Arrimadas i Marta Rovira durant el cara a cara | Salvados

 

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha parlat de manera clara i contundent sobre el que va significar l'1-O: «va ser un fracàs de gestió del govern espanyol». Amb aquestes paraules, l'actual cap de l'oposició al Parlament va donar la seva opinió sobre el referèndum que es va fer de manera il·legal al territori català. Tot i això al perfil de Twitter del periodista encarregat del cara a cara, Jordi Evolé, ha explicat amb més detall la conversa:  

A banda, durant el cara a cara amb la candidata republicana, Marta Rovira, Arrimadas va mantenir una tensa conversació sobre la situació actual de Catalunya. L'únic punt on les dues han arribat a un acord, ha estat quan han afirmat que les seves candidatures acceptaran els resultats de les eleccions del 21 de desembre.

L'educació, un dels temes polèmics de l'entrevista

Un dels temes que més debat ha generat durant l'entrevista feta pel periodista, ha estat l'educació a Catalunya. Rovira en un to seriós ha explicat: «Tot el món sap que el que ensenya Albert Rivera al Congrés no són llibres de text», fent una clara al·lusió al llibre que el líder de la formació taronja va ensenyar als diputats espanyols.

 

Per la seva banda, Arrimadas va reiterar la proposta de Ciutadans: «tres llengües vehiculars a Catalunya: castellà, anglès i català». A més, ha afegit: «hi ha famílies a Catalunya que no s'atreveixen a dir que volen més castellà per por».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris