Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas

Arrimadas podria passar a dirigir Ciutadans el pròxim 15 de març

El partit taronja ha aprovat la comissió gestora, presidida pel barceloní Manuel García Bofill, que pilotarà la formació fins a l'assemblea

Albert Rivera i l'equip de Ciutadans després dels pèsims resultats de les eleccions del 10-N
Ciutadans ha format la gestora que pilotarà la formació fins al moment de l'elecció | Europa Press

Ciutadans elegirà el substitut d'Albert Rivera el pròxim 15 de març del 2020. El partit taronja ha aprovat aquest dissabte a Madrid la comissió gestora que pilotarà la formació fins a la celebració d'aquesta assemblea. La gestora és de caràcter continuista, i està presidida pel barceloní Manuel García Bofill  i compta amb diversos pesos pesants de C's com José Manuel Villegas, Carlos Cuadrado, José María Espejo-Saavedra, Fran Hervías, Begoña Villacís, Ignacio Aguado i Luis Garicano. 

Així doncs, Inés Arrimadas tindrà la seva possibilitat a presentar la seva candidatura i poder arribar a dirigir el partit taronja. «El pròxim 15 de març els afiliats  decidiran el futur i el model  de partit que volen», ha manifestat el mateix president de la comissió gestora, Manuel García Bofill, que afirma que el partit afronta «amb il·lusió» aquest procés participatiu «per així seguir essent un projecte amb futur i necessari per a aquest país». «Es donarà veu a totes les propostes que es presentin», ha volgut recalcar García Bofill.

Arrimadas
Arrimadas podria arribar a assolir la direcció del partit taronja | CatalunyaDiari.cat

Reivindiquen el llegat de Rivera

A banda, el president del Consell General de C's ha reivindicat el llegat d'Albert Rivera — que va abandonar la política l'11 de novembre després de la desfeta electoral — i ha destacat que «només C's pot aportar a Espanya polítiques centrades, lliberals, que donin suport a les famílies i als autònoms, que plantin cara al nacionalisme i que avancin cap a la regeneració democràtica». 

«En aquesta nova etapa el compromís i la transparència seguiran essent els senyals d'identitat  d'aquest projecte de país que té C's», ha conclòs García Bofill, que tindrà José Manuel Villegas com a secretari general de la gestora, Carlos Cuadrado com a responsable de finances, Melisa Rodríguez com a portaveu, Joan Mesquida com a portaveu adjunt, i José María Espejo-Saavedra com a responsable d'acció institucional.

D'altra banda, Fran Hervías serà el responsable d'organització, Marina Bravo la responsable de programes, Guillermo Díaz el responsable de comunicació amb Beatriz Pino com a adjunta de comunicació, Begoña Villacís com a responsable de política local, Ignacio Aguado com a responsable de política autonòmica, Marta Rivera serà responsable de relacions institucionals, Luis Garicano com a responsable d'Assumptes Internacionals, Miguel Gutiérrez responsable de formació i, finalment, Andrés Betancour vocal secretari jurídic.

També et pot interessar...