Arrimadas es mostra disposada a negociar amb Sánchez, però no li garanteix un 'sí'

La líder de Cs assegura que té bona «relació personal» però no contacte amb Rivera, que torna a escena aquesta tarda

Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.
Inés Arrimadas ha insistit aquest dimecres que negociarà el que calgui amb el govern espanyol. | Europa Press

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dimecres a Antena 3 que la seva formació negociarà «pas a pas» les mesures del govern espanyol perquè el seu objectiu és ser «útil» als espanyols.

Arrimadas insisteix que de moment no ha donat cap 'sí' a Pedro Sánchez

Arrimadas ha justificat el seu 'sí' de la setmana passada per la necessitat de donar una «sortida ordenada» a la crisi. Ha afirmat que durant la conversa que van tenir fa 24 hores Sánchez no li va plantejar en cap moment que la pròxima pròrroga fos d’un mes, sinó de 15 dies.

Segons la líder de C's, malgrat els acords assolits fins ara per ara ella no ha donat cap 'sí' al president espanyol per a la pròxima pròrroga. «No li vaig garantir el suport a ningú, però estem disposats a anar negociant pas a pas». En canvi ha avançat que aquesta tarda C's donarà suport a un dels dos decrets que el govern espanyol porta al Congrés. «Cada vegada que hagi de votar al Congrés ho faré pensant en els espanyols» i «si he de corregir una llei ho farem, i si no ens agrada votarem que no».

Inés Arrimadas relativitza les possibles discrepàncies amb el seu antecessor, Albert Rivera

Arrimadas també ha relativitzat el possible xoc amb l’expresident de C's, Albert Rivera, que aquest dimecres ofereix una conferència a través d’internet. «Albert ha complert la seva promesa, va tenir un mal resultat electoral, va assumir la seva responsabilitat i va dimitir», ha dit, i per tant ara «és un ciutadà lliure amb qui tinc molt bona relació personal, i no m’ha tornat a dir res de política, ni m’ha donat cap mena de consell o orientació».


Comentaris

envia el comentari