Inés Arrimadas, l’espanyola més influent del 2018, segons ABC

Els lectors han escollit les dones protagonistes d’aquest any pel seu treball exemplar, pels seus valors o la seva dedicació

Inés Arrimadas ha estat escollida com l'espanyola de l'any 2018
Inés Arrimadas ha estat escollida com l'espanyola de l'any 2018 | Gtres

Inés Arrimadas ha tancat el 2018 amb una boníssima notícia. La líder de Ciutadans a Catalunya ha estat escollida com l’espanyola més influent de l’any, segons una votació realitzada pel diari ‘ABC’ entre els seus lectors. Ells han estat els que han seleccionat les dones que han tingut un paper protagonista al llarg d’aquests mesos, ja sigui «pel seu treball exemplar, pels seus valors o la seva dedicació».

Les cinc dones més influents d’aquest 2018

Amb més d’un 35% dels vots totals, Inés Arrimadas s’ha convertit en la dona més influent d’aquest any 2018 que acabem de tancar. En segon lloc, amb més del 18% dels vots, també es troba una altra política molt reconeguda: Ana Pastor. La presidenta del Congrés dels Diputats ha demostrat estar a l’altura mantenint-se sempre «ajustada» en el seu paper de mediadora i mai ha dubtat a l’hora de posar ordre entre els diputats o, fins i tot, expulsar-los quan ha estat necessari.

L’esportista Carolina Marín és la tercera escollida gràcies a haver guanyat tres cops el Mundial de bàdminton, convertint-se així en la primera a aconseguir-ho, i quatre vegades seguides el campionat Europeu, un altre rècord que només ella ha assolit. Finalment, tancant la llista estan Ana Botin, feminista que demana la igualtat entre homes i dones, i Verónica Casado, la millor metgessa de família del món.

Arrimadas, cap de l’oposició de Quim Torra

Inés Arrimadas ha destacat aquest 2018 per ser la primera dona a guanyar les eleccions catalanes, el desembre de 2017, i l'única a aconseguir-ho dins de Ciutadans. Tot i que no ho va assolir amb la majoria absoluta necessària per governar ifinalment Quim Torra va ser envestit president el passat més de maig, convertint-se ella en cap de l’oposició i protagonista de molts enfrontaments.  

Com és el cas de la seva reacció davant el discurs que va pronunciar Quim Torra per aquestes festes nadalenques i que ha creat molta polèmica entre tots els representants dels partits polítics. Per la seva part, Arrimadas va ser contundent i va definir el president com un «perill públic» i, a més a més, que encara continua «insistint en el cop, ratificant-se en el desafiament separatista».


Comentaris

envia el comentari