Les confessions d'Inés Arrimadas i Irene Montero en un tens cara a cara

Les dues polítiques han admès el preu dels seus lloguers davant de Jordi Évole

Irene Montero i Inés Arrimadas, en el cara a cara de Salvados
Inés Arrimadas i Irene Montero s'han enfrontat en un cara a cara a 'Salvados'   | La Sexta

En el darrer programa de ‘Sálvados’ a La SextaInés Arrimadas, líder de C’s, i Irene Montero, la número dos de Podemos, s’han vist les cares i han respost totes les preguntes que els ha fet Jordi Évole. Amb les seves respectives respostes ha quedat més que patent les grans diferències ideològiques que hi ha entre totes dues.

El periodista català ha tractat diverses temàtiques i les dues polítiques han dit la seva: l’increment dels lloguers, el salari mínim, la gestació subrogada, el feminisme, la marxa d’Errejón, entre altres.

Diferències a l'hora de pagar el lloguer o la llum

El debat entre Irene Montero i Inés Arrimadas ha tocat dos temes que interessa a moltes persones. Per una banda, el lloguer. La primera ha explicat que per la hipoteca de casa seva paga 900 euros mensuals, mentre que la segona ha afirmat que fins a l'u de febrer pagava 900 euros pel lloguer del seu pis a Barcelona, tanmateix ara ha de pagar 1.350 euros. Sobre la factura de la llum, totes dues han dit que la factura ascendeix a uns 100 euros o poc més. 

Altres temes més allunyats de la política han estat sobre les compres i si estan familiaritzades amb Amazon. Mentre que Arrimades de tant en tant sí ha demanat menjar a domicili a través d'aplicacions com 'Glovo', Irene ha confessat que prefereix trucar als restaurants que tenen aquest servei. Però, un dels temes que més tensió ha provocat entre les dues polítiques ha estat la situació que s’està vivint al voltant de tot el referent a Catalunya.

Cop d’Estat, sí o no

Per la seva banda, Arrimadas ha afirmat que el que va succeir el passat 1 d’octubre del 2017 va ser «un intent de cop d’Estat, tot i que no va arribar a produir-se». En canvi, Montero ha assegurat que caldria disminuir el nivell de «demagògia» envers aquest tema, ja que «un cop d’Estat és quelcom molt seriós». 

Tanmateix, en ser preguntades per la situació a Veneçuela, les respostes s’inverteixen. La líder de C’s ha afirmat que l’acció de Juan Guaidó «no és un cop d’Estat», mentre que la número dos de Podemos ha assegurat que sí que ho és.

Un cara a cara amb molta tensió

El judici de l’1-O ha estat el tema que ha fet que la calma i el bon ambient entre les dues polítiques s’hagin convertit en tensió. Mentre que Arrimadas s’ha mostrat sorpresa davant la idea de «donar algun tipus de privilegi» als presos, Montero ha demostrat estar més predisposada a mantenir un diàleg, afirmant que «parlaria amb el diable i tot».

Inés Arrimadas ha arribat a atacar Irene Montero perquè aquesta va dir que «hi ha presos polítics a Espanya». Com a conseqüència, la número dos de Podemos ha aprofitat el programa per respondre que no pot dir que «estan demanant impunitat». Finalment, Montero a Arrimadas l’ha demanat: «Tinguem un debat en què no ens deslegitimem, no intentis ridiculitzar-me». Per la seva part, Jordi Évole fins i tot ha arribat a desesperar-se moderant aquest debat i ha arribat a advertir que estava «a punt de tirar la tovallola».


Comentaris

envia el comentari