Inés Arrimadas esclata contra el ‘Polònia’: «Així humilia TV3. Una vergonya»

La líder de Ciutadans al Parlament ha carregat contra TV3 servint-se d'un esquetx del 'Polònia'

Inés Arrimadas ha carregat amb duresa contra TV3 per un esquetx del 'Polònia'
Inés Arrimadas ha carregat amb duresa contra TV3 per un esquetx del 'Polònia' | CatalunyaDiari.cat

Ciutadans torna a posar TV3 en el punt de mira. Si fa unes setmanes el mateix Albert Rivera apareixia a ‘Els Matins’ i acusava Lídia Heredia de mentir, ara ha estat Inés Arrimadas qui ha optat per carregar amb duresa contra Televisió de Catalunya. En concret, la líder de Ciutadans al Parlament s’ha servit d’un gag del ‘Polònia’ per assegurar: «Així humilia TV3 als castellanoparlants a Catalunya i als que defensen un sistema trilingüe a les escoles».

La política gaditana, en aquest context, se centrava en un esquetx del ‘Polònia’ on dos pares es queixaven de l’escolarització en català de la seva filla. Quelcom que ha estat aprofitat per un Arrimadas que ha comentat a Twitter: «La televisió pública més cara d’Espanya i pagada per tots defensa el mateix supremacisme excloent de Quim Torra. Mirin quina vergonya».

Arrimadas, contra el ‘Polònia’

La política de Ciutadans, doncs, no ha volgut entrar al joc de la sàtira del programa de Toni Soler i, per contra, ha carregat durament contra TV3 acusant-los de «supremacisme». La mateixa Arrimadas, d’altra banda, ja havia posat TV3 en el punt de mira en altres ocasions com quan, el passat mes de febrer va ser entrevistada al ‘FAQS’, i va preguntar a Laura Rosel: «Puc parlar en castellà, no?».

 

Arrimadas creu que l’Estat no va afusellar Companys

Inés Arrimadas va negar el passat divendres, 18 d’octubre, que l’Estat afusellés el president Lluís Companys el 15 d'octubre de 1940. «Qui el va afusellar va ser el règim franquista, no l'Estat espanyol», va afirmar aleshores la líder de Ciutadans a Catalunya, criticant així una publicació que Quim Torra va publicar pel 78è aniversari dels fets.


Comentaris

envia el comentari