ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Arrimadas redueix a cinc els dies de campanya que farà a Catalunya

La candidata de C's intensifica la seva presència a Catalunya on fins ara només ha fet tres actes

Arrimadas intensificarà la seva presència al carrer després de fer una única visita a Vic i a Salou
Arrimadas intensificarà la seva presència al carrer després de fer una única visita a Vic i a Salou | Cedida

La cap de llista de C's per Barcelona al Congrés, Inés Arrimadas, arriba a l'equador de la campanya electoral havent fet només dos actes públics a Catalunya. Els va fer aquest mateix dijous, quan va visitar Vic i Salou. Divendres, però, van sumar-hi Poblenou a la llista.

Tot i que C's ja va advertir que la seva candidata faria també campanya per la resta d'Espanya, el cert és que tampoc se l'ha vist massa fora de Catalunya, on només suma una única jornada d'actes a Castella Lleó, aquest dimecres, quan va visitar Lleó i Salamanca.

Arrimadas ha centrat la primera meitat de la campanya en aparicions i compromisos als mitjans de comunicació i per a la segona meitat té programats quatre dies més d'accions al carrer a Catalunya, amb el que sumaria un total de cinc dies dels quinze possibles per fer actes de campanya electoral allà on és candidata.

La número cinc d'Arrimadas, Carina Mejías, ha estat present a gairebé tots els actes de C's en substitució d'Arrimadas
La número cinc d'Arrimadas, Carina Mejías, ha estat present a gairebé tots els actes de C's en substitució d'Arrimadas | Cedida

 

Es limita el contacte dels simpatitzants de C's amb la seva candidata

En absència d'Arrimadas, la campanya de C's a Catalunya l'han capitalitzat el portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa –no ocupa cap lloc a la llista de les generals–, i la número cinc de la llista d'Arrimadas, Carina Mejías, que han estat presents a pràcticament tots els actes de la formació taronja, especialment a Barcelona i l'àrea metropolitana.

El contacte públic dels simpatitzants de C's amb la seva candidata es limita, de moment, a l'acte que el partit taronja ha fet aquest dijous a Vic i Salou, i al d'aquest mateix divendres a Poblenou, a Barcelona. En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas va assegurar que faria «molta campanya a Catalunya», i també fora, arran de la seva projecció arreu de l'Estat.

Més enllà de les declaracions públiques, però, en aquesta primera meitat de campanya, Arrimadas només ha fet acte de presència a Salamanca i Lleó, dues ciutats que ha visitat en un únic dia, dimecres. Durant els primers dies també se l'esperava a Sevilla i Errenteria, al costat d'Albert Rivera, però la seva presència es va cancel·lar, en tots dos casos, a darrera hora.

Arrimadas va visitar Vic el passat dijous, 18 d'abril
Arrimadas va visitar Vic el passat dijous, 18 d'abril | Cedida

 

Quatre dies més de campanya a Catalunya

Si no hi ha nous contratemps, Arrimadas serà quatre dies més a Catalunya en aquesta segona meitat de campanya. A banda d'aquest divendres, un dels dies fixats en vermell és dimarts, Sant Jordi. Durant la Setmana Santa es preveu que visiti també Girona i en el tram final de campanya hauria de posar els peus a Catalunya almenys un cop més, segons l'agenda de C's.

Fora de Catalunya, preveu fer actes a Andalusia, on hauria de visitar Huelva i Cadis, i també a Alacant, on està confirmada per a aquest dissabte. Preguntada sobre aquesta poca presència en actes públics, Arrimadas lamenta que se la critiqui quan és fora i que quan fa actes a Catalunya se la vulgui fer fora d'alguns pobles, en referència a la visita de dijous a Vic.


Comentaris

envia el comentari