Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas

Arrimadas titlla de «feixistes» els manifestants que els van expulsar de l’Orgull de Madrid

La portaveu de Ciutadans al Congrés va incendiar la xarxa amb aquestes paraules, i molts usuaris li van retreure que utilitzés aquest terme amb tothom menys amb «els seus amics de VOX»

Arrimadas
Arrimadas | CatalunyaDiari.cat

 

Inés Arrimadas torna a ser protagonista d’una polèmica, aquest cop relacionada amb la celebració de l’Orgull LGTB a Madrid. I és que, després que els membres de la formació taronja fossin expulsats de la marxa pels participants de l’esdeveniment, la portaveu de Ciutadans al Congrés va fer unes declaracions que han indignat a molta gent, motiu pel qual les xarxes s’han convertit en un autèntic polvorí al llarg de les últimes hores.

Es van veure obli gats a accedir a la marxa a peu

L’origen dels fets es remunta fins i tot abans de l’inici de la celebració, concretament quan el partit liderat per Albert Rivera es va negar a firmar un document de l’organització que reclamava que les formacions polítiques «no es valguessin dels vots dels partits que defenses una ideologia d’extrema dreta per a governar».

Aquesta decisió va provocar que, d’inici, els representants de C’s es veiessin obligats a accedir a la marxa a peu, ja que se’ls va vetar la possibilitat d’entrar amb una carrossa. Amb tot, el pitjor encara no havia passat, ja que l’actitud dels presents va ser encara més hostil amb els del partit taronja.

En aquest sentit, la comitiva de Ciutadans —formada per Arrimadas, Aguado, Patricia Reyes i Rocío Ruiz— va viure en la seva pròpia pell el rebuig dels manifestants, els quals van increpar-los amb frases com «fora, fora!» o «fills de puta i ‘ciudadavox’!».

Arrimadas els va titllar de «feixistes»

Arrimadas
La comitiva de Ciutadans va viure en la seva pròpia pell el rebuig dels manifestants | CatalunyaDiari.cat

 

Però la cosa no va quedar aquí i, poc després, els polítics van patir el llançament d’ampolles d’aigua i llaunes de cervesa buides. A més, els manifestants van dur a terme una asseguda per evitar que poguessin seguir avançant, quelcom que va provocar un important retard en el desenvolupament de la marxa.

Per aquest motiu, finalment la policia va decidir escoltar els representants taronges fins a fora del recorregut. Uns fets que Arrimadas no va dubtar en definir com a «dia de vergonya», culpant a PSOE i Podemos dels fets i titllant a aquells manifestants que els havien expulsat com a «feixistes».

Un comentari que no va agradar gens als usuaris de Twitter, tal com ells mateixos li han fet saber al llarg de les últimes hores.

«Tots feixistes, menys els seus amics de VOX»

I és que cal recordar que l’arrel de la qüestió era el debat sobre si Ciutadans mereixia estar a la marxa després d’haver pactat amb VOX. Quelcom que no van dubtar a remarcar-li per Twitter on, a banda d’acusar Arrimadas de provocadora, es van mostrar sorpresos pel fet que «per a ella tots són feixistes, menys els seus amics de VOX»

També et pot interessar...