Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Arrimadas esclata contra TV3: «Són estrelletes ben pagades»

Sobre TV3, Arrimadas ha explicat a 'El Español' que «es forren amb els nostres impostos i denigren cada dia el Constitucionalisme a Catalunya»

Inés Arrimadas ha carregat amb duresa contra TV3 per un esquetx del 'Polònia' | CatalunyaDiari.cat

 

L'afer Toni Albà continua a la palestra. Des que l'imitador del Polònia va fer un tweet proferint greus insinuacions sobre Arrimadas, han estat molts els qui han optat per carregar contra l'actor i, de retruc, criticar TV3. Tot i que és cert que el 'Polònia' va optar per apartar temporalment Albà, també ho és que l'espanyolisme continua assenyalant TV3 i la seva idiosincràsia.

L'última en fer-ho:  Inés Arrimadas. Abans de fer definitivament les maletes, la líder de Ciutadans a Catalunya ha incriminat durament TV3 en una entrevista a 'El Español'. «Em preocupa que ell i altres col·laboradors de TV3, que es forren amb els nostres impostos, denigrin cada dia el Constitucionalisme a Catalunya i seguexin sent estrelletes ben pagades».

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

«TV3? Estrelletes ben pagades»

Així s'ha referit Arrimadas a TV3. Dura i dràstica, la que serà número 2 al Congrés dels Diputats per la formació taronja ha volgut anar encara un pèl més enllà i remarcar: «La TV3 actual s'ha convertit en una maquinària perfecta per a poder fomentar l'odi contra els catalans, que no són independentistes».

 

Arrimadas, disposada a 'tornar' a TV3

Arrimadas, però, no descarta poder tornar a Televisió de Catalunya, en cas que la vulguin entrevistar. «Bé, és la televisió que pago jo», ha començat explicant Arrimadas mentre, al fil de la qüestió, ha dit:  «Per tant, de tant en tant sí que hi aniré a representar tots els que no ens sentim representats per la seva propaganda».