Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas també va saludar a Junqueras

Arrimadas carrega contra Guardiola per les seves paraules sobre la sentència

Les crítiques han esquitxat Xavi Hernández, que també va publicar la seva opinió

Arrimadas també va saludar a Junqueras
Arrimadas ha criticat Guardiola per la seva opinió sobre la sentència | Catalunya Diari

La sentència als condemnats pel procés a Catalunya ha desencadenat un tsunami d’opinions, algunes a favor i d’altres en contra, sobre algunes cares ben conegudes que s’han manifestat sobre la sentència.

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

És el cas de Josep Guardiola, entrenador del Manchester City i independentista declarat, que es va mostrar indignat per la resolució judicial contra els condemnats per sedició i malversació.

«Avui s’ha fet pública una sentència que és una violació directa als drets humans, incloent-hi el dret a la reunió i manifestació, el dret a la llibertat d’expressió i el dret a un judici just», va declarar Guardiola a un vídeo emès per la BBC, a France Presse i a TV3, com va recollir ‘Informalia’. «Fem una crida a la comunitat internacional a posicionar-se clarament per a una resolució del conflicte basada en el diàleg i el respecte», finalitzava l’entrenador català.

Les reaccions

Poc després de dir la seva opinió personal, les xarxes van respondre. Els primers comentaris dels internautes anaven dirigits a titllar Guardiola d’hipòcrita, no només per haver jugat amb la selecció espanyola de futbol sinó per haver treballat amb Qatar, un país que no entén completament els drets humans.

Inés Arrimadas, diputada de C’s i seguidora del FC Barcelona, també s’ha referit a Guardiola: «Admirava a Guardiola jugador i entrenador, però he de condemnar les seves mentides com a polític. Molt valent per calumniar Espanya, però ni una paraula sobre Qatar, on guanyava molts diners. A la nostra democràcia té espai qualsevol ideologia, no saltar-se la llei. No és dissidència, és sedició».

Xavi Hernández també es va posicionar i va publicar un missatge amb la paraula: «Vergonya». Va afegir que: «Qatar funciona millor que Espanya tot i no ser una democràcia. No visc en un país democràtic, però crec que el sistema d’aquí funciona millor que el d’allà».

Aquestes paraules també han estat molt criticades per personalitat dels mitjans de comunicació, com Paco González, director d’un programa esportiu a COPE, que va titllar a Guardiola i Xavi de «lamejeques».

També et pot interessar...