Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Arrufat en una entrevista amb l'ACN.

Arrufat carrega contra dirigents de la CUP: «Haurien de dimitir»

L'exdiputat anticapitalista insisteix que prepara un comunicat i un vídeo explicatius

Quim Arrufat en una entrevista amb l'ACN.
Quim Arrufat ha atacat novament dirigents de la CUP en una publicació a les xarxes. | ACN

L'exdiputat de la CUP entre els anys 2012 i 2015, Quim Arrufat, va ser protagonista el passat diumenge d'una desagradable informació del diari 'Ara', que publicava que havia abandonat la formació ara fa un any i mig després d'haver protagonitzat un cas d'abús i un altre d'agressió sexual. Arrufat va negar els fets des del primer moment, i en un primer missatge dilluns i un segon dimarts advertia que està preparant un comunicat i un vídeo on s'explica.

Arrufat està preparant les seves explicacions

«Els fets que s'expliquen no responen ni tan sols al contingut dels expedients tramitats internament en el marc de la Comissió Feminista», va afirmar Arrufat en un breu comunicat des del seu compte de Twitter. L'exdiputat cupaire va afegir que no contribuirà a «generar soroll i polèmica» i encara menys a les portes d'unes eleccions «per desprestigiar la CUP».

Dimarts, era més contundent en una clara i dura insinuació cap als dirigents de la CUP, on assegurava que «ara que finalment he quedat alliberat de l'extorsió que suposava l'amenaça de rebentar-me la vida enviant-ho a les xarxes i als mitjans», podria explicar els fets des del seu punt de vista: no hi va haver abús ni agressió sinó que «és tota una altra història més greu».

«Hi ha culpables que respondran amb ungles i dents enlloc de dimitir»

Aquest dijous, a primera hora de la tarda, l'exdiputat anticapitalista ha fet una tercera publicació a Facebook assegurant que penjarà el comunicat i el vídeo en breu, però que els està adaptant als consells jurídics que està rebent aquests dies. «Afortunadament rebo ajudes de gent que m'està assessorant sobre com dir i què dir, d'acord amb el procés judicial que naturalment emprenc per defensar-me», ha escrit. «No sabia jo que fos tan complicat dir la veritat, però penso que més val que em deixi acompanyar que dir o fer alguna cosa malament», ha expressat.

Acaba amb un obús dirigit, sense esmentar-ho, a alguns dirigents de la CUP. Se sobreentén de les seves paraules: «Us podreu imaginar que si jo soc innocent, hi ha culpables que respondran amb ungles i dents i encara faran més grossa la pilota, enlloc de dimitir dels càrrecs que ocupen i reconèixer que se'ls ha escapat de les mans, i el mal que han fet». Tot una declaració d'intencions que afegeix interès a les explicacions de Quim Arrufat, que tal com ha explicat ell mateix, arribaran entre aquest divendres i el cap de setmana.