YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Artadi evita una pregunta sobre el metro de Barcelona: «Ara viatjo amb cotxe oficial»

L'exconsellera va evitar respondre a una pregunta sobre els colors de les línies de metro de Barcelona

La consellera de Presidència, Elsa Artadi
La consellera de Presidència, Elsa Artadi, evitava respondre a la pregunta del periodista de 'La Razón'   | Cedida

Elsa Artadi, fins ara consellera de Presidència i portaveu del Govern, ha deixat els seus càrrecs per presentar-se com a número 2 de la llista de JxCat a l'alcaldia de Barcelona, encapçalada per Joaquim Forn. Artadi, en una entrevista a 'La Vanguardia', assegurava conèixer bé la ciutat comtal i viatjar sempre en transport públic

Deia també que desplaçar-se amb el cotxe oficial era per a ella «una anomalia». Però en una nova entrevista de la candidata a 'La noche en 24 horas' de TVE, Artadi no va saber respondre a la pregunta «digui'm el color de la línia 1, 4 i 5» del metro de Barcelona. «Jo ara mateix viatjo en cotxe oficial», confessava l'exconsellera. Explicava però que fins ara, quan anava a treballar, ho feia amb Ferrocarrils de la Generalitat, entre altres coses, perquè no condueix.

Toni Bolaño, periodista de 'La Razón', insistia: «No se sap les línies, oi? D'acord». Artadi deixava enrere la pregunta sobre els colors del metro pels quals se li demanava, que són vermell, groc i blau, respectivament.

Manuel Valls no va saber quantes línies té el metro 

Artadi no ha estat l'única que ha patit en una pregunta relacionada amb el seu coneixement sobre el transport públic a Barcelona. Manuel Valls va passar pel 'chester' de Risto Mejide, qui va preguntar-li quantes línies tenia la xarxa de metro de la ciutat. «Deu?», responia Valls. «No, n'hi ha tretze. Ho he hagut de mirar, però jo no vull gestionar-ho», li etzibava Mejide.

Valls va tenir més sort enumerant els carrers de l'Eixample on viu i va treure importància a la seva patinada assegurant que l'important no era conèixer en detall les línies, sinó les prioritats per a millorar el transport públic, com acabar la línia 9, que creua Barcelona fins arribar a l'aeroport del Prat. «L'important és tenir una visió», concloïa.


Comentaris

envia el comentari