ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Artur Mas nega haver sondejat Pep Guardiola com a president de la Generalitat

L'expresident afirma que no li faria una proposta així a un amic

Imatge d'arxiu de Pep Guardiola
Guardiola, en nom del 'Tsunami Democràtic': «Demanem a la comunitat internacional que intervingui» | Redacció

Artur Mas ha negat haver pensat en Pep Guardiola com a president de la Generalitat. Així ho ha afirmat en directe al programa ‘Versió RAC1’ d’aquest dimarts, desmentint d’aquesta manera la informació que es va publicar aquest dilluns als mitjans de comunicació.

Artur Mas no sondeja Pep Guardiola

Així, Artur Mas ha assegurat: «No he sondejat Pep Guardiola per ser candidat de Junts per Catalunya. Rotundament no. Ni ho penso fer. No és la meva funció. El descarto totalment per part meva. Jo em considero amic de Pep Guardiola i amb un amic no li fas una proposta així».

Per altra banda, l'expresident també ha donat la seva opinió respecte de la situació a Catalunya: «La majoria dels joves que es manifesten no són violents. Però una altra cosa és pensar-se que amb mètodes que no siguin pacífics ens en sortirem millor. Ho diuen els mateixos presos, Escoltem-los!».

I sobre l’actuació dels Mossos d’Esquadra durant els aldarulls d’aquesta setmana: «Hi ha errors s'han de depura, però no criminalitzem el cos dels Mossos en el seu conjunt, que són els mateixos que l'1 d'octubre».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari