rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Artur Mas titlla de «problemàtica» la falta d'unió per presentar una llista civil sobiranista

Mas considera que «abusar de les vagues podria tornar-se en contra dels interessos dels catalans»
L'expresident de la Generalitat Artur Mas | Cedida

 

Artur Mas preveu que seria problemàtic que tan sols el PDeCAT volgués afegir-se a la llista sobiranista promoguda per Carles Puigdemont amb l'objectiu d'aconseguir una forta aliança entre la política i la societat civil, segons informa 'La Vanguardia'. Es tracta d'una agrupació d'electors que presenten una candidatura única coneguda sota el nom de 'Democràcia i Dignitat' que hauria d'aconseguir al voltant de 60.000 firmes per poder formar part de les eleccions.

L'expresident Puigdemont ja es va posicionar a favor de la unió independentista perquè així augmentarien les seves possibilitats d'obtenir la majoria i segueix fent pressió a les agrupacions polítiques sobiranistes, però ERC i la CUP continuen dubtant si fer una coalició o no. A més, els altres sectors d'esquerres sobiranistes segueixen sense donar cap pas en relació a aquesta llista unitària.

 

Precaució amb les vagues

Mas considera que s'ha d'anar amb precaució a l'hora de convocar les vagues perquè «fer un abús podria tornar-se en la seva contra i acabar perjudicant els interessos dels catalans». Així doncs, ha aprofitat per esmentar i ficar com a exemple la vaga general del passat dimecres 8 de novembre, en què es va arribar a tallar la circulació en determinades carreteres i vies del transport públic.

 

Per altra banda, ha volgut expressar la seva opinió en relació a la decisió del jutge Pablo Llarena de concedir la possibilitat a Carme Forcadell d'eludir la presó a canvi d'una fiança de 150.000 euros, indicant que «almenys hi ha una fiança pel mig», ja que en altres casos com el d'Oriol Junqueras i els exconsellers cessats no va existir la possibilitat d'evitar ser empresonats.

 

Inclús, ha fet referència a les declaracions de l'exconseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, ja que creu que «es va equivocar en qüestionar els preparatius de la independència i això influeix a què sigui més difícil que assoleixi la presidència de la Generalitat».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris