Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Meridiana porta tallada des de fa un mes

Increpen un conductor de bus que volia creuar la Meridiana

Volia passar tot i el tall que fan cada vespre els independentistes

La Meridiana porta tallada des de fa un mes
La Meridana ha estat centre de protestes per part dels independentistes | Twitter

Una vintena de persones independentistes han increpat aquest passat cap de setmana el conductor d'un autocar  quan intentava circular per la cruïlla entre les avingudes Meridiana i Fabra i Puig de Barcelona.

Segons avança 'Crónica Globlal', el conductor de l'autocar s'havia decidit a travessar aquesta zona, tot i la presència de desenes de persones que,  des de fa algunes setmanes, decideixen tallar el trànsit cada dia a partir de les 20.00 hores del vespre. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Els Mossos el van obligar a donar marxa enrere

En aquest sentit, el conductor va demanar l'aprovació dels Mossos d'Esquadra allà presents, tot i que sense l'èxit esperat, ja que  el van convidar a donar marxa enrere i canviar la seva ruta prevista. L'exdiputat de C's, Jordi Cañas, ha volgut fer-se ressò del succeït a través del seu perfil de Twitter i ha publicat un vídeo en el qual es poden apreciar les imatges del moment.

Tanmateix, l'ha acompanyat amb unes frases contundents com: «'Feixista', 'Apuntat a la llista negra'... Insultar un conductor d'autobús fart de la impunitat nazi a Catalunya, defineix als 'sonrisistas' demòcrates o festius». I és que, tal com es pot sentir al vídeo,  els manifestants independentistes criden al conductor paraules com: «Feixista» o «Burro». 

La queixa del conductor davant els talls diaris

També conviden als agents dels Mossos allà presents que el multin i insten als assistents a apuntar-se el número de matrícula per incloure'l en una «llista negra, ja que la policia no fa la seva feina». Mentrestant, el conductor es queixa a la policia catalana dels talls que es duen a terme de forma diària quan «hi ha gent que treballa».

Altres incidents entre conductors i manifestants a Barcelona

Aquesta no és la primera vegada que es viu un incident a Barcelona entre manifestants i conductors de vehicles. De fet, el passat mes de novembre un conductor va envestir contra un grup de gent que es dirigia a la Ciutat de la Justícia, provocant moments de tensió i enfrontament en ple carrer de la ciutat comtal. Els manifestants estaven concentrats a la comissaria dels Mossos de les Corts esperant la llibertat del Street Mèdic.

També et poden interessar...