Increpen un conductor de bus que volia creuar la Meridiana

Volia passar tot i el tall que fan cada vespre els independentistes
La Meridana ha estat centre de protestes per part dels independentistes | Twitter

Una vintena de persones independentistes han increpat aquest passat cap de setmana el conductor d'un autocar quan intentava circular per la cruïlla entre les avingudes Meridiana i Fabra i Puig de Barcelona.

 

Segons avança 'Crónica Globlal', el conductor de l'autocar s'havia decidit a travessar aquesta zona, tot i la presència de desenes de persones que, des de fa algunes setmanes, decideixen tallar el trànsit cada dia a partir de les 20.00 hores del vespre.

 

 

Els Mossos el van obligar a donar marxa enrere

En aquest sentit, el conductor va demanar l'aprovació dels Mossos d'Esquadra allà presents, tot i que sense l'èxit esperat, ja que el van convidar a donar marxa enrere i canviar la seva ruta prevista. L'exdiputat de C's, Jordi Cañas, ha volgut fer-se ressò del succeït a través del seu perfil de Twitter i ha publicat un vídeo en el qual es poden apreciar les imatges del moment.

 

Tanmateix, l'ha acompanyat amb unes frases contundents com: «'Feixista', 'Apuntat a la llista negra'... Insultar un conductor d'autobús fart de la impunitat nazi a Catalunya, defineix als 'sonrisistas' demòcrates o festius». I és que, tal com es pot sentir al vídeo, els manifestants independentistes criden al conductor paraules com: «Feixista» o «Burro».

 

La queixa del conductor davant els talls diaris

També conviden als agents dels Mossos allà presents que el multin i insten als assistents a apuntar-se el número de matrícula per incloure'l en una «llista negra, ja que la policia no fa la seva feina». Mentrestant, el conductor es queixa a la policia catalana dels talls que es duen a terme de forma diària quan «hi ha gent que treballa».

 

Altres incidents entre conductors i manifestants a Barcelona

Aquesta no és la primera vegada que es viu un incident a Barcelona entre manifestants i conductors de vehicles. De fet, el passat mes de novembre un conductor va envestir contra un grup de gent que es dirigia a la Ciutat de la Justícia, provocant moments de tensió i enfrontament en ple carrer de la ciutat comtal. Els manifestants estaven concentrats a la comissaria dels Mossos de les Corts esperant la llibertat del Street Mèdic.

 

També et poden interessar...