rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Audiència Nacional dona llum verda al trasllat de Sandro Rosell a Catalunya

El que va ser president del Barça entre 2010 i 2014, va entrar a la presó de Soto del Real el 25 de maig de 2017 i n'ha demanat la sortida fins en 11 ocasions
Sandro Rosell, en una imatge d'arxiu a les oficines del Barça | Cedida

 

Llum verda al trasllat de Sandro Rosell a Catalunya. La jutgessa de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, ha acceptat la petició de trasllat de l’expresident del F.C.Barcelona a una presó de Catalunya després d’haver estat ingressat a Soto del Real el 25 de maig del 2017.

 

L’Audiència Nacional, en aquest sentit, iniciarà uns tràmits que s’hauran de tancar amb el vist-i-plau de Soto del Real —que haurà de dur a terme un informe penitenciari que acreditaria els motius del trasllat— i la pertinent autorització de la Generalitat de Catalunya.

Rosell podria tornar a Catalunya en una o dues setmanes

És el marge que es marca pel trasllat de l’expresident del Barça en un centre penitenciari català. Coincidint, precisament, amb el trasllat dels polítics i activistes catalans a presons de la geografia catalana, Rosell podria ser traslladat en una o dues setmanes.

 

Sandro Rosell en un cotxe de la Guàrdia Civil després de la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

 

 

Perquè això acabi passant, doncs, és clau que els informes esmentats confirmin l’arrelament a Catalunya de Rosell i que la Generalitat, amb l’informe pertinent a les mans, pugui emetre el seu ‘si’ a l’arribada de l’ex màxim responsable del Barça.

 

Cal remarcar que els advocats de Sandro  Rosell van rebre el passat dijous, 12 de juliol, la notificació conforme Rosell seria traslladat i ara es començaran tots els passos adients per la seva arribada en un centre penitenciari català.

Rosell, més d’un any a la presó de Soto del Real

Sandro Rosell viu un autèntic calvari des de finals de maig de 2017. Aleshores, una delegació investigadora de la Guàrdia Civil va irrompre al seu domicili de la part alta de Barcelona per detenir-lo ‘in fraganti’ acusat de presumpte blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal.

 

El que va ser president del Barça entre 2010 i 2014, va entrar a la presó de Soto del Real el 25 de maig de 2017 i la jutgessa instructora del cas, Carmen Lamela, va dictar presó preventiva per Rosell.

 

Bartomeu, Rosell i una agent de la Policia Nacional a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

 

La defensa de Rosell, així mateix, n’ha demanat la sortida de presó fins en 11 ocasions i sempre ha estat denegada. «És un escàndol el que passa amb Rosell», va relatar el passat 4 de juliol el seu advocat, Pau Molins.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris