Un avió de l'exèrcit traslladarà el policia ferit a Barcelona fins a Galicia

L'agent va ser ferit de gravetat en estranyes circumstàncies quan es trobava amb els seus companys disparant pilotes de goma als manifestants

Avió de transport de l'exèrcit espanyol
Un avió de l'exèrcit traslladarà el policia ferit a Barcelona fins a Galicia | Wikipedia

El govern espanyol ha anunciat que traslladarà el policia espanyol ferit de gravetat fins a Galícia, per tal que pugui rebre el tractament adient més a prop de la seva família. En els pròxims dies, el Ministeri de Defensa mobilitzarà un avió militar medicalitzat fins a Barcelona, amb l'objectiu de traslladar l'agent «amb tots els mitjans sanitaris que assegurin les millors condicions per la seva salut».

Segons apunten fonts policials, tot i mantenir un pronòstic de gravetat, el policia es troba conscient i evoluciona de manera favorable.

Ferit en estranyes circumstàncies

Tot i que el cos policial assegura que el policia va ser ferit per l'acció violenta d'un manifestant, que hauria llençat una llamborda o alguna mena de projectil, la realitat és que no s'ha pogut demostrar que sigui així i les xarxes especulen amb la possibilitat que un altre agent, l'hagués disparat accidentalment amb la seva escopeta de pilotes de goma; un fet que es podria intuir a través dels vídeos que circulen.

Sigui quin sigui l'origen de la lesió, l'antiavalot, conegut com el 'Fagi' pels seus companys, es va desplomar a terra a l'instant, patint un traumatisme cranioencefàlic i l'aixafament de dues vèrtebres. Immediatament va ser traslladat a l'hospital i durant les primeres hores, es va arribar a témer per la seva vida.

També et pot interessar...


Comentaris
tony
Cuando hay un policia herido.de gravedad, son extrañas circunstacias, no por el lanzamiento de una bola metalica de un CDR, cuando un CDR esta lesionado ( puede haberse puesto en medio de un bola metalica), ha sido la policia.RARO, RARO.

envia el comentari