Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del grup corrent per Barcelona

L’avís dels ultres que es manifesten a Barcelona: «Anem a caçar-los a tots!»

Els manifestants, amb bengales i coets, es manifestaven inicialment a Sarrià i s'haurien desplaçat ara fins Passeig de Gràcia, segons Anonymous

Imatge del grup corrent per Barcelona
Imatge del grup corrent per Barcelona | Twitter

Quarta nit d'alerta a Barcelona. El protagonisme, però, sembla que rau aquesta nit en  un grup d'ultres que, després de manifestar-se amb aldarulls a Sarrià, han optat per baixar a la zona de Passeig de Gràcia, on hi ha concertada la manifestació independentista per part dels CDR. Crida l'atenció, en aquesta línia, que alguns tuitaires han caçat el grup al crit de «anem a caçar-los a tots»

Càrregues per evitar enfrontaments amb antifeixistes 

Minuts abans de començar a la marxa cap a la concentració convocada pels CDRs, el petit grupuscle d'extrema dreta,  uns 200 o 300, s'havia concentrat a la Plaça d'Artós.  Allà han llençat proclames contra l'independentisme i crits de «Visca Franco».

La policia s'ha vist obligada a carregar per evitar confrontaments amb altres manifestants antifeixistes que també es dirigeixen actualment al Passeig de Gràcia. Hi hagut intercanvi d'insults entre els dos grups confrontats. 

Incidents violents pel camí

Algun dels ultres han increpat als conductors durant la seva marxa cap a més d'agafar objectes contundents com pals metàl·lics o llençar-ne contra balcons que tenien banderes estelades.  

També et pot interessar...