Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les banderes a l'Ajuntament de Badalona

Baixen la bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament de Badalona

El regidor del PPC al consistori, Xavier Garcia Albiol, ha denunciat els fets a les xarxes

Les banderes a l'Ajuntament de Badalona
Els independentistes han baixat la bandera espanyola de la façana | Twitter

 

La bandera espanyola de l'Ajuntament de Badalona ha estat aquest matí durant uns minuts baixada després que els grups municipals independentistes coneguessin la sentència del procés català.

La imatge l'han publicat els grups d'ERC i Guanyem Barcelona, els quals, també s'han encarregat de col·locar una pancarta a favor de la llibertat dels polítics presos catalans. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El mateix Garcia Albiol ha tornat a col·locar la bandera

Això no obstant, des del PPC no han trigat gaires minuts a denunciar aquesta acció i el mateix Xavier Garcia Albiol, expresident del PPC i regidor al consistori badaloní, s'ha encarregat de tornar a ficar ordre a les banderes.

En aquest sentit, en un vídeo que el mateix Garcia Albiol ha publicat al seu perfil de Twitter, es pot veure com el regidor ha pujat fins al terrat de l'Ajuntament per a tornar a apujar la bandera espanyola. Finalment, el popular ha lamentat que des de l'equip de govern socialista es permeti que els independentistes hagin dut a terme aquesta mena d'acció i ha recordat que «mentre nosaltres estem a l'Ajuntament això no passarà mai més».

 

També et poden interessar...