VOX

Baralla entre simpatitzants de VOX al míting de l’Hospitalet

La disputa hauria començat per veure qui era «més espanyol», i va acabar amb un dels individus agredint l’altre amb una bandera

Trifulga en ple míting de VOX a l’Hospitalet de Llobregat. L’acte d’inici de campanya de la formació d’ultradreta gairebé acaba en tragèdia després que dos assistents es barallessin per veure qui era «més espanyol», tal com recull ‘La Vanguardia’.

«Soc més espanyol que tu, cara de mico»

Si bé es desconeix el motiu exacte de l’inici de la trifulga, el cert és que els implicats van anar apujant el to fins que un li va etzibar a l’altre: «Què dius, que jo no soc espanyol? Jo soc més espanyol que tu».

Amb tot, l’home no es va quedar aquí, i li va dir a l’altre individu que tenia «cara de mico». Una expressió que va enfurismar al seu interlocutor, el qual no va dubtar a amenaçar i insultar l’home que l’havia increpat.

Però la cosa va anar més enllà, i l’home que presumia de la seva espanyolitat va clavar-li un cop al cap amb la bandera espanyola que portava.

L’organització ja havia intervingut prèviament

Per aquest motiu, els organitzadors de l’esdeveniment van haver de prendre cartes en l’assumpte, separant als dos implicats en la baralla i expulsant del lloc a un d’ells. El fet és que l’organització ja havia hagut d’intervenir prèviament, quan la discussió havia començat.

Amb tot, i malgrat que van aconseguir separar-los en un primer moment,  tan bon punt es van retirar de l’escena els dos implicats van tornar a la càrrega, protagonitzant aquesta escena que, si més no, resulta curiosa i sorprenent. 

També et pot interessar...