Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El Barça, contrari a jugar el clàssic del dia 26 d'octubre a Madrid

La petició de Javier Tebas és invertir l'ordre dels partits d'anada i tornada

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa | CatalunyaDiari.cat

La Liga ha demanat que el clàssic entre el F. C. Barcelona i el Reial Madrid previst per aquest dissabte 26 d'octubre s'ajorni, en vista de les protestes i mobilitzacions per la sentència del procés. La proposta de l'organisme presidit per Javier Tebas és invertir l'ordre dels partits, de manera que el partit del dissabte 26 se celebri al Santiago Bernabéu.

No obstant això, serà el Comitè de Competició qui decideixi sobre aquesta qüestió. Recordem que aquest organisme regulador depèn de la Federació Espanyola de Futbol, entitat presidida per Luis Rubiales, qui manté profundes discrepàncies amb Tebas. Sembla, doncs, poc probable que el Comitè de Competició respongui favorablement a la petició de La Liga.

El Barça, contrari a invertir l'ordre dels partits

Qui ja s'ha pronunciat ha estat un dels clubs implicats, el F.C. Barcelona, qui ha presentat al·legacions argumentant la seva negativa a que s'inverteixi l'ordre dels partits. No obstant això, el club hauria deixat una porta oberta a l'ajornament del clàssic, i la data més probable seria el 18 de desembre. Alguns mitjans asseguren que la decisió del Comitè regulador es podria prendre entre aquest dijous i demà divendres.

També et pot interessar...