El Barça - Madrid es disputarà finalment el 18 de desembre

Estava previst que la decisió es fes pública aquest passat dilluns, però la manca d'acord entre les parts implicades va impedir-ho

Camp Nou
El Barça - Madrid es disputarà finalment el 18 de desembre | FC Barcelona

El Clàssic ja té data. Tal com ha fet confirmat el Comitè de Competició de la RFEF, el partit que enfrontarà el FC Barcelona i el Real Madrid es disputarà el pròxim 18 de desembre al Camp Nou. 

Així es manté la data que van pactar els dos equips, després que així els demanés la mateixa federació, un cop es va prendre la decisió d'ajornar el partit que s'havia de jugar aquest 26 d'octubre per la situació de tensió a Catalunya.

Rebutjades les al·legacions de la Lliga

El comitè ha rebutjat les al·legacions fetes per la Lliga Professional de Futbol. La LFP havia sol·licitat que el partit no es disputés en aquesta data sinó el 4 de desembre, data lliure guardada per ells i la federació per possibles ajornaments.

També argumentaven que durant aquest dia es jugava una semifinal del Mundial de Clubs. Tot i això, Competició hauria prioritzat el pacte entre els dos clubs, sobretot per l'oposició del Barça al 4 de desembre per haver de jugar un partit de Champions la setmana següent. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari