IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Barça reclama «un procés de diàleg i negociació» per trobar «solucions polítiques» al conflicte a Catalunya

L'entitat anuncia que s'ha adherit a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada per l'ICAB

El Futbol Club Barcelona ha reclamat que s'obri «un procés de diàleg i negociació» per trobar «solucions polítiques» a la situació que viu Catalunya, des del «màxim respecte» a la «voluntat majoritària» de la ciutadania catalana «per decidir el seu futur». L'entitat subratlla el seu leitmotiv, 'Som més que un club', per afirmar que, per això, ha de «fer costat» a la seva «gent» en circumstàncies «tan difícils» com les que viu el país. És per això que el club esportiu s'ha adherit a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB). La Junta Directiva del Barça també es mostra disposada a «construir ponts de diàleg» per resoldre el conflicte «de manera consensuada i pacífica».

Com a institució «compromesa» amb els valors del diàleg i la convivència, l'entitat considera que qualsevol manifestació pública «ha de contribuir» a la construcció de l'espai de diàleg «necessari» en aquest context, i «sempre respectant» la lliure expressió dels ciutadans de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari