Àngels Barceló, sobre el procés: «Els catalans ens ho hem de fer mirar»

La periodista catalana ha aclarit que «no sóc independentista», tot i que defensa que el conflicte s'ha de resoldre a les urnes

Àngels Barceló, en una imatge d'arxiu
Àngels Barceló, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Àngels Barceló ha parlat clar sobre el procés català. Amb el conflicte polític en boca de tothom, la presentadora de la ‘Cadena SER’ ha deixat clara la seva postura en indicar que «no sóc independentista» i, d’altra banda, en explicar: «No només no tenim una república, sinó que anem pel camí de tenir menys autogovern».

La presentadora, al fil del comentari, ha prosseguit amb el seu discurs: «Amb el 155 no hem tingut gens d’autogovern. Els catalans ens ho hem de fer mirar». Així, Barceló, que va ser presentadora del Telenotícies de TV3 durant 15 anys, ha deixat clara la seva postura sobre el controvertit moment polític que travessa Catalunya.

Barceló: «No sóc independentista»

Conviccions polítiques a banda, però, la periodista barcelonina ha explicat a ‘El Periódico’ que sempre s’ha sentit molt ben tractada a Madrid, i que mai ha patit cap mena de greuge pel fet de ser catalana. «Sempre m’hi he sentit molt còmode, benvinguda, acollida...», ha explicat Barceló en ser preguntada per la seva condició de catalana a la capital espanyola.

Barceló, a la gala dels Ondas organitzada per la 'SER'
Barceló, a la gala dels Ondas organitzada per la 'SER' | CatalunyaDiari.cat

 

«No he tingut mai cap problema personal per ser catalana, i no m’he canviat el nom», ha explicat la periodista nascuda a Barcelona, mentre finalment demanava: «M’agradaria deixar de parlar de Catalunya».

«’Ja no escolto la SER’, em diuen a Catalunya»

Ha estat la darrera pàtina d’una Barceló que ha defensat també que «a través d’una votació és més fàcil resoldre aquest problema, però sempre seguint unes normes, com marca l’Estatut».

Finalment i com a mostra del conflicte polític que es viu a Catalunya, Barceló ha optat per explicar una anècdota personal d’allò més explicativa: «A la Cadena SER hi ha pluralitat d'opinions i a mi m'ho diuen des de Catalunya: 'Jo ja no escolto la Cadena SER'. I els dic: 'Doncs no saps el que et perds'. Et perds la possibilitat d'escoltar a una altra gent que pensa diferent de tu, quelcom que enriqueix sempre el debat i el diàleg. I no només en el tema del procés, sinó en molts aspectes de l'actualitat».


Comentaris

envia el comentari