Les barricades en flames tornen a aparèixer al centre de Barcelona

Els CDR havien programat diverses protestes aquesta tarda
Imatge d'una de les barricades a Barcelona
Imatge d'una de les barricades a Barcelona | Anonymous Catalonia

Les flames tornen als carrers de Barcelona. En aquest cas, al carrer Bruc amb Diputació. Alguns dels manifestants convocats aquesta tarda pels CDR a la ciutat comtal han optat per tornar a cremar contenidors per fer així barricades contra els cossos policials. 

 

Tot i això, el succés no ha anat a més i només s'han registrat incidents d'aquesta mena al carrer esmentat. La resta de protestes, programades a la Meridiana, a la Diagonal o Gran Via, han succeït sense més incidents més enllà dels habituals talls de circulació que han representat. 

 

 

A l'hora indicada, a les set del vespre, unes 300 persones han començat a caminar tallant la Diagonal en sentit Besòs, fins que han arribat a l'altura de Roger de Llúria. Allà han trobat un cordó policial que els ha impedit seguir, de manera que la manifestació ha esdevingut concentració. Els concentrats criden consignes com 'Llibertat presos polítics', 'Fora les forces d'ocupació' o '1 d'octubre, ni oblit ni perdó'.

 

Almenys cinc identificats

Al mateix carrer Bruc entre Gran Via i el carrer Diputació les 150 persones que restaven manifestant-se han muntat mitja dotzena de barricades de les quals n'han encès una. En concret han encès tres contenidors, però han hagut de marxar escridassats per veïns que han baixat a apagar el foc. Aleshores els Mossos han començat a empaitar alguns dels manifestants que intentaven apilar més contenidors per cremar. La policia catalana ha fet almenys cinc identificacions.

 

També et pot interessar...Comentaris
Luis
Podrias iros a tomar por culo ya !!!!!
Elena Estrany
Me parece que ya estabien eso que estáis haciendo es de terroristas
Nicolás
Que morirán esos terroristas que no valoran la democracia en este país Español
Beatriu
Ja ni ha prou mes inteligencia i menys alderulls al carrer .Els que vivim al centre Esten fins .......,
Laia
El Torra I tots vosaltras, tindriau de ser a la presó. Sou terroristas i si es aixi com estime Catalunya doneu fastic.
Carla Muñoz
Iros a tomar por culo ya y buscar algo mejor que hacer gentuza!
Rosa
Tererorime, això? No en teniu ni ideia d'el que és terrorisme, aquells que desitgeu la mort, de personas que demanen drets humans i política democràtica , en contas de presó, tots aquells son els veritables terroristes, aquí és tracta de DESOBEDIÈNCIA CIVIL, feu el favor de no ningunejar les verdaderas víctimes del terrorisme, aquest només ho és cuan hi han morts per armes, sigui quin sigui el bàndol. II?II
Gerard
Las coses no es demanen aixi per Collons..... y menys perjudicant a la gent treballadora. Os esteu equivocant pou ya !!! Y preocupeuvos per l.atur, educació i pensions. Gentuça

envia el comentari