Bartomeu confessa en una càmera oculta que ell no dona suport a la causa independentista

La figura del club explica el seu paper dins de la causa independentista

Josep Maria Bartomeu 'Nobita'.
Imatge d'arxiu de Josep Maria Bartomeu | Gol TV

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha explicat en una gravació de mòbil alguns secrets sobre la causa independentista. Al vídeo que ha publicat 'la Gaceta', es pot escoltar una conversació entre Bartomeu i un dels exsocis del Barça. En aquesta conversa la figura del club confessa que el no recolza la causa independentista i que el volen fer fora per aquest motiu. 

La conversació es produeix a una gasolinera i el president explica: «tot el món independentista està en contra de mi, m'odien». A més, poc després d'això, Bartomeu assegura que la Generalitat el vol fora del club, segons comenta: «La realitat és que em volen fora del Barça perquè jo no estic ajudant al procés».

L'ANC va demanar diners al club


Per una altra banda, assegura que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va demanar diners al club. Ell relata: «Hi ha una campanya en contra nostra de tot el sobiranisme, l'independentisme, van en contra de la directiva del Barça perquè no ajudem, perquè no financem». L'entitat civil també va mostrar el seu rebuig després de veure un dels missatges del club barceloní que demanava: «diàleg, respecte, esport».

Igualment, el president del Barça tampoc s'ha mullat massa quan ha estat interpel·lat pels missatges independentistes al camp del club, recull el citat mitjà. Segons explica: «El camp del Barça segueix sent un espai obert per a tot el món. Cadascú que digui el que vulgui. Uns voldran la independència, uns altres diran que no...».

Altres figures del Barça també han rebut crítiques 

El president del FC Barcelona no ha estat l'únic envoltat per la polèmica del procés, altres figures de l'entorn del club també s'han vist afectades. Per exemple el jugador, Gerard Piqué, que en moltes ocasions ha rebut dures crítiques per aquest motiu. Recentment, l'exentrenador del conjunt, Pep Guardiola, va donar la seva opinió sobre el conflicte que s'ha viscut en els darrers mesos a Catalunya.


Comentaris

envia el comentari