Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa

Bartomeu envia un missatge tranquil·litzador abans del Barça-Madrid: «Es jugarà»

«Que hi hagi pau i tranquil·litat», ha desitjat el dirigent blaugrana

Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa
Josep Maria Bartomeu es pronuncia sobre la suspensió del Barça-Madrid | EFE

Tot i que Tsunami Democràtic ja ha negat que la plataforma demanés la suspensió del Barça-Madrid, el clàssic del pròxim 18 de desembre serà un partit d'alta tensió que transcendirà l'àmbit esportiu. En aquest sentit, Josep Maria Bartomeu ha aprofitat el discurs anterior al dinar de Nadal per enviar un missatge tranquil·litzador:  «Es jugarà. No es tornarà a ajornar».

«És una responsabilitat de tots nosaltres que així sigui. El moment polític i social és convuls, però tot i això és compatible amb un partit de futbol. El nostre estadi seguirà sent un espai de llibertat d'expressió. Vull enviar un missatge de tranquil·litat a tothom», afegia el president del F.C. Barcelona.

D'altra banda, Bartomeu ha volgut encoratjar al seguidor del Barça a «venir al Camp Nou a animar els jugadors com sempre ho han fet». «Que hi hagi pau i tranquil·litat», ha desitjat el dirigent blaugrana. Bartomeu enumerava després els principals punts a tractar al llarg del 2020 per part del club: «Seguirem apostant pel femení, per la innovació i la Fundació».

Finalment, el president del Barça recalcava els 120 anys d'història del club, posant èmfasi en la darrera dècada i la carrera esportiva de Leo Messi. «Va agafar el relleu de Ronaldinho i ha seguit el fil conductor de més de 15 anys sense parar de guanyar títols. N'hem aixecat 34, més que qualsevol altre club del món», ha assenyalat.

També et pot interessar...